PRERANI ODLAZAK SRPSKOG REPERA: Preminuo Bane Kovačević "187"

Posle duge i teške bolesti u Beogradu je preminuo Bane Kovačević, nekadašnji član rep sastava 187. Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov veliki prijatelj i reper Nebojša Minić Hele, koji je rekao da Bane nije izdržao operaciju koju je imao.

O njegovom privatnom životu u poslednje vreme veoma se malo znalo. Dok 31. jula na društvenim mrežama nije objavio fotografiju ispred Kliničkog centra Srbije, javnost nije bila upoznata da proslavljeni reper boluje od teške bolesti. On je objavio fotografiju za koju je pozirao, pa poručio:

- Borba je završena, izašao k'o pobednik - a ispod ovih moćnih reči nizale su se brojne čestitke i reči podrške.

Na vratu mu je gaza, te se može naslutiti da je imao hiruršku intervenciju, a pošto je fotografija nastala ispred klinike za kardiologiju i centra za endokrinu hirurgiju, samo se nagoveštava sa kakvom se bolešću borio.

Bane je bio član rep sastava koji je nekada bio veoma popularan. Činila su ga tri muškarca koji su repovali o devojkama i seksu. Javnosti je postao poznat 90-ih godina, a njegovu karijeru su obeležile pesme: "Nikada nećeš znati", "Slikaj", "Jedna od mnogih".

Izvor: Novosti
Foto: Bane Kovačević/Facebook

Pogledajte još