fbpx

Adam Freeland

U prepunom klubu "Plastic" imali smo priliku da čujemo sve umeće miksovanja različitih žanrova elektronske muzike koje nam je priredio odlični Adam Freeland. Velika vrućina i gužva nisu sprečili raspoloženu publiku da se odlično zabavi uz zvuke beat-a. 
Iako se radi o break beat umetniku, Adam svoje nastupe gotovo uvek obogaćuje primesama ostalih pravaca elektronske muzike. Prilično odmeren, ujednačen i skladan set, iako smo u njegovom nastupu prepoznali techno, electro i deep house momente. Prisustvovali smo jednom od onih nastupa na kojima se kulminacija dogodila upravo na kraju večeri, jer je Adam odličnim izborom muzike na kraju svog nastupa zapalio publiku, a kao nagradu dobio zaslužene ovacije. Bila je to mešavina muzike koju je publika sa zadovoljstvom upijala. Upravo ti različiti pravci muzike, odlično ukomponovani u jednu veliku celinu, čine ovog Engleza prilično atraktivnim. 
Freelandov set je trajao više od dva sata. Sve je počelo sa domaćom podrskom. U poslednje vreme sa razlogom sveprisutni Bokee je prvi otvorio žurku, a na njega se nadovezao jedan od najboljih domaćih break beat  DJ-eva  Flip.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.