Dedin salaš - tradicija u novom ruhu nadomak Novog Sada

Istorija jednog salaša na Čeneju, starog preko sto godina. Priroda i mir, u vojvođanskoj ravnici. Miris procvetalih jabuka u proleće. Miris letnje kiše. Zvezdano nebo nad ravnicom. Šapat vetra među krošnjama starog bagrenja. Hlad ispod starog duda. Laki koraci i šetnja redovima voćnjaka. Jesen u zlatnim bojama. Sneg pod nogama, čist vazduh i zvuk ptica. Daleko od gužve, blizu autoputa i nadomak Novog Sada. Eksluzivne proslave, korporativna druženja, seminari, sve po Vašoj želji i meri srca.

Pomisao da sve drage ljude okupite na jednom mestu u jednom danu. Da svi budu zadovoljni. Da Vi budete opušteni, bez brige o detaljima koji vas čine nervoznim i remete Vaš mir. Sala za goste dovoljno komforna, svečana, neobična, podijum za igru koji  treba da bude prazan samo dok se jede ukusna hrana, koja stiže u tačno određenim vremenskim intervalima. Dobro predviđen prostor za muzički bend koji ste odabrali da Vama i Vašim gostima ispunjava želje i upotpuni svečano raspoloženje.

U ravnoj Vojvodini, pored Novog Sada, mesto koje spaja tradiciju i moderne zahteve mladenaca. Dedin salaš na Čeneju

Fotograf i snimatelj - Vaši najbolji saveznici, pratioci koji se trude da svaki lep i poseban detalj Vašeg slavlja ostane večno zabeležen.
Dekoracija stolova i sale koja može da ispuni očekivanja i najzahtevnijeg gosta, ali i onog koji ne zna tačno šta bi želeo, a da mu tim profesionalaca pruži pomoć i uvek prigodan, nenametljiv savet.
Ambijent koji poziva na slikanje, okružen prirodom, privatnim parkingom. Bašta kao gorda kraljica u srcu salaša u kojoj dominira prostrana saletla. Magična letnja noć nad ravnicom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Savršeno mesto za iskrene zagrljaje, poljupce i želje, dok se nazdravlja i veseli uz zvuke čaša od kristala za večnu ljubav i sreću.
Osećaj sigurnosti u svakom momentu.

Posvećenost uživanja u trenutku. To je naš cilj. Naša misija kada ste naši gosti. Posetite nas i uverite se zašto smo jedinstveni. Opravdaćemo Vaše poverenje. Drugačije ne znamo niti želimo.

Dobrodošli.
Dedin salaš Čenej

Autor: NaDlanu
Foto: Promo/Dedin salaš

Pogledajte još