UVEK RASPOLOŽENI ZA SEKS: Horoskop otkriva kome su "one stvari" stalno na pameti

Horoskopski znak i te kako može da otkrije koliko ste seksualno biće i koliko su vam "one stvari" važne u životu. "Your Tango" objavio je koji su horoskopski znaci uvek raspoloženi za vruće igrice u krevetu.

Škorpija

Škorpije su poznate po svom seksualnom apetitu. Ekstremno su seksualne, ali koliko god da su pune ovakve energije, one neće stupiti u odnose sa bilo kim. Ne, one žele da budu intimne samo sa osobama s kojima osećaju i emotivnu povezanost. Nije da su u potpunosti protiv prijateljstva s beneficijama ili protiv veza za jednu noć, ali one više vole da imaju poverenje u osobu s kojom stupaju u intiman odnos.

Ovan

Ovnovi su seksualne akrobate Zodijaka. Imaju veliki apetit kada je u pitanju seks i ludi su za njim i nemaju ništa protiv toga da budu s nekim nepoznatim ljudima sve dok ih oni privlače. Poznati su kao kraljevi i kraljice seksa na brzaka, jer obično nemaju mnogo vremena za to. Žele da njihove potrebe budu zadovoljene na nekoliko načina i onda idu dalje.

Lav

Veoma su seksualna stvorenja, pogotovo ako je u igri i njihov ego, podjednako kao i njihovo telo. Zahtevaju od partnera da im otvoreno kaže koliko su dobri i koliko dobro izgledaju. Ne zaboravite najbolji kompliment koji obožavaju, a to je: "Ti si mi najbolji/a do sada!" ili "Nikad mi nije bilo sa nekim kao sa tobom!". Velikodušni su ljubavnici i daće sve od sebe da uživate.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još