NE DAM JA NJU NI U LUDILU: Željko Šašić progovorio o vezi ćerke Sofije i Nemanje Radonjića

Željko Šašić je nakon uspešne sezone „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojoj je još jednom pokazao svoj raskošan talenat, sumirao godinu na izmaku.

Pevač je rekao da mu je bila plodonosna na svim poljima te da bi voleo da se tako nastavi i u narednoj. Međutim, ono što je posebno istakao je odnos sa ćerkom Sofijom, koja je odnedavno u vezi sa Nemanjom Radonjićem, fudbalerom Olimpika iz Marselja.

- O njenom emotivnom životu ne mogu mnogo da pričam jer je to ipak njena privatnost na koju ima pravo. Samo mogu da kažem da sam kao otac srećan kada mi je dete srećno - kaže iskreno Šašić.

- Kada je bila mlađa, bio sam kao Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli“, ali Nemanja joj nije prvi dečko, tako da nema potrebe da se sada tako ponašam. Ona je odrasla i zna šta radi - kaže Željko.

Ipak, nije spreman za njenu udaju jer je mlada i ne treba da žuri.

- Ne bih ja nju dao ni u ludilu, ali ko mene pita uopšte?! - kaže Šašić.

- Sofija ne traži savete tog tipa od mene, a nema ni potrebe za tim. Nisam ni ja nikoga pitao u tim godinama. Nas dvoje pričamo otvoreno o svemu, imamo drugarski odnos, ali joj se u privatne stvari ne mešam - kaže pevač.

Iako ima ćerku za udaju, ne može ni da se zamisli u ulozi dede. Bar ne još.

- Za to niko nikad nije spreman, ali zar uopšte treba čovek da se sprema?! Klinci se danas stvarno mnogo mladi upuštaju u brak i rađaju decu, ali kad pogledam, i ja sam Sofiju dobio kada sam imao 28 godina, što je takođe rano ako me danas pitate. Kome ja mogu da pričam bilo šta, kad je ljubav jača od svega?! Šta bih mogao da joj kažem?! Kada dođe vreme za to, a doći će, osetiće sve sama - kaže Šašić i dodaje da je iznad svega ponosan na ćerku.

- Ona se još menja, sazreva... Što se fizičkog izgleda tiče, kažu da dosta liči na mene, mada mislim da je pomirila sve strane. Volim da kažem da je pokupila najbolje od nas - kaže Šašić.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još