SEVERINA POKAZALA SVOJE PRAVO LICE: Ovo sam ja, s malo šminke, u udobnim čizmama (FOTO)

Pop zvezda Severina Kojić juče je svim pravoslavnim vernicima čestitala Božić postom koji je mnoge naterao na razmišljanje. Pevačica je pisala o tome šta je za nju luksuz.

Naime, Seve je u društvu supruga Igora Kojića i sina Aleksandra Popovića nedavno posetila pravoslavni manastir Svetog Nektarija na grčkom ostrvu Egina, a osim moćne poruke koju je uputila fanovima na društvenoj mreži Instagram, retko kome je promakla njena nesvakidašnja modna kombinacija koju je odenula za ovu priliku.

Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo da bude turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomeri i promeni, ako je mnogo reći "iz temelja", onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: "Hvala ti, lepi moj živote, što si me poslao ovde ili me je neko pozvao tamo. Nema trećeg..." (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog). Ovo sam ja kad sam luksuzno obučena, na luksuznom mestu, u vreme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je pre fotografisanja ubrala jedna starica i poklonila, i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni reč grčkog, osim "efharisto" (hvala). Ne želim da pišem šta sam tamo doživela, jer bi tabloidi to preneli drugačije. Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nisu šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemerna), ni mondenska mesta (koja su lepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vreme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lepo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osećaja dužnosti. Luksuzan život je živeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živeti bez straha. Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju... U vreme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati porodicu u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa... Luksuz je živeti u miru i imati mir u sebi. Srećan Božić, ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više "luksuzno" - napisala je Seve fanovima i poručila im da ih voli.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još