CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KAKVI JE MUŠKARCI PRIVLAČE: Ne smeta mi kad muško nosi uske farmerke

Ceca Ražnatović kaže da su joj privlačni muškarci koji prate modne trendove i nose uske farmerke, ali samo ako se pritom ponašaju kao mačomeni.

- Ne smeta mi što danas muškarci nose uske farmerke, jer garderoba je nekim ljudima čista kamuflaža. Važno mi je da se muškarac ponaša kao pravi mačomen, da je energičan i da ima stav! Žene vole muškarce koji su zaštitnici u svakom trenutku. Oni moraju da budu stub porodice i važne figure deci dok odrastaju. Otac mora da pruža sigurnost, a majka nežnost i pažnju - rekla je Ceca.

- Maksimalno se zalažem za rodnu ravnopravnost. Ako je žena sposobna, zašto joj ne dati šansu da radi muški posao?! Ne radi se sve u životu na snagu, već i na pamet i visprenost - rekla je folk zvezda.

Uprkos ovom stavu, Ražnatovićeva kaže da žene i muškarci treba da budu jednaki u poslu.

Ceca je ispričala i da u poslednje vreme ne prati šta se dešava na estradi jer se posvetila porodici.

- Mnogo vremena provodim kod kuće sa najmilijima. Nemam pojma šta se dešava na estradi! Imam bogat privatni život, nikad se nisam bavila tuđim životima. Najvažniji mi je sopstveni mir na kraju dana. Imam trudnu snajku, uskoro bi trebalo da dobijem i unuče, pa imam o čemu da razmišljam. Ne interesuje me komšijsko dvorište!

Izvor: Informer.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još