ODABRANA NEVASPITANA OSOBA: Zoli zasmetalo Marijino ponašanje prema Miljani! (VIDEO)

Nakon što su ukućani odabrali da je Maja Marinković najviše uobraženameđu njima, zadrugari su glasali za osobu za koju smatraju da je nevaspitana. Izlaganje je otvorio Stefan Karić koji je glasao za Miljanu Kulić.

Zatim je ustao Lepi Mića koji je glasao za Mariju Kulić i istakao kako nije trebala pre nekoliko noći da pljune svoju ćerku Miljanu. Kada je većina zadrugara svoj glas dala Filipu Đukiću, ovaj zadrugar je skočio na noge i počeo da se brani.

- To što se on isp*šao na jelku, on je budala kada se napije i muško je, pa mu praštamo. Za mene je to Miljana - rekao je Mateja, a zatim se oglasio Filip:

- Ja bih samo razdvojio nevaspitanje i nekulturu. Ja sam nekulturan. Što se tiče nevaspitanja, to je nepoštovanje starijih! Psovanje živog, mrtvog, dece... Ja stojim iza toga što radim. Ako postoji nekulturna, prihvatiću, ali nemam problem da budem i nevaspitan. Po meni je Matora nevaspitana - rekao je Filip.

Iva Grgurić koja u poslednje vreme ima česte svađe sa Tarom Simov, glasala je za ovu zadrugarku, a isto je učinila i Mima ŽivkovićBrendon je svoj glas dao Miljani. Kulićevaje tokom svog izlaganja glasala za Stefana i istakla da ju je razočarao što je u ovom krugu svoj glas dao njoj.

- Nevaspitan je Stefan Karić, kako vreme prolazi sve je ono što nije. Sada me je razočarao. Sve je dobra gluma. Mislim da mu je bio cilj da se predstavi kao vaspitan momak, a mislim da je suprotnost. Devojku prema kojoj je imao emocije, nazvao je prostitutkom. On kada popije, pokaže ko je. Zato i ne piješ da ne bi pokazao ko si i šta si - rekla je Miljana Kulić.

- Ćao Šaruljo! - dobacio je Stefan.

Edis Fetić istakao je da će se po prvi put složiti sa Marijom Kulići glasao za Miljanu, dok je Dragana Mitar svoj glas dala Filipu Đukiću. Zorica Marković je u nastavku sastanka odlučila da imenuje Ivanu Šopić. Zatim je Marko Đedović glasao za Mionu Jovanović, koju je isto odabrala i Mina Vrbaški. Za Filipa Đukića glasao je i Mensur Ajdarpašić, a onda je svoje izlaganje imala i Marija Kulić.

- Miljana nije nevaspitana, nego neposlušna. Za mene je nevaspitana Miona. Mlada je, treba malo više da povede računa o starijim ljudima i tome kako se obraća njima. Mislim da to nije ponela iz kuće, tako da Miona - rekla je Marija.

Nakon Marije glasala je Miona Jovanovićkoja je ušla u svađu sa Markom Đedovićemi navela Ivanu Šopić. Posle Mione za crnim stolom je izlaganje imala i Jelena Pešićkoja se odlučila isto za Ivanu Šopić. David Dragojević glas je udelio Miljani Kulić i naveo da je razlog taj što ne sluša svoju majku Mariju.

- Ako je budem poslušala, neće Davide biti dobro po tebe - dobacila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još