MAC I BAVARIA SINOĆ "OBJASNILI": Dve plavuše odnele su nagrade za video i trep numeru

Najveći muzički spektakl u regionu, Music Awards Ceremony, okupio je sinoć u Štark Areni najpopularnije izvođače iz regiona. Gala dodelu nagrada je i ove godine podržala Apatinska pivara sa svojim brendom "Bavaria", verni pratilac provoda za pamćenje.

Tradicionalno, tamo gde i najbolja zabava, u društvu onih koji stvaraju momente za pamćenje, obavezno je mesto i za Bavaria pivo, koja je drugu godinu za redom bezrezevno podržao MAC, ali ovaj put kroz kategorije "Trap numera" i "Muzički video".

U kategoriji "Trap numera" pobedu je odnela Senidah, koja je podigla publiku na noge i trijumfalnim nastupom pokazala da je neprikosnovena kraljica scene.

Dobitnica nagrade za najbolji "Muzički video" je Nataša Bekvalac i spot "Dođi mami", koji je pobrao najviše glasova publike, a Nataša se zahvalila svojim vernim fanovima na dugogodišnjoj podršci.

Najsavremeniji muzičko - scenski izraz, najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima i scenografija u skladu sa svetskim produkcijskim standardima, i ove godine su viđeni na MAC-u. Pre samog početka ovog muzičkog spektakla, crvenim tepihom MAC-a je prošetalo više od 400 poznatih ličnosti iz regiona, a tokom večeri je dodeljeno preko 25 muzičkih priznanja.

Sasvim je sigurno, do sada nije viđen ovoliki broj muzičkih zvezda regiona na jednom mestu, što MAC čini jedinstvenom manifestacijom, a brend Bavaria ponosnim partnerom već drugu godinu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još