ANA MIHAJLOVSKI OTVORILA DUŠU: Ide mi se u šumu sa decom, negde gde nema nikog!

Voditeljka Ana Mihajlovski u javnosti ne otkriva mnogo detalja iz privatnog života, ali je sada priznala da ne veruje previše ljudima, kao i da bi trenutno najradije otišla u šumu i tamo boravila mesec dana.

- Generalno mislim da ljudi, pre svega, ne mogu sami sebi da veruju, a kamoli drugima. Ne radi se tu o namernim lažima i prevarama, već o današnjem svetu prepunom raznih opcija. Sve je moguće i sve je primamljivo, pa ljudi često menjaju mišljenje, stavove, sklonosti, želje... Retki su oni dosledni, a ja sam takve našla, pa njima verujem. Prema ostatku sveta sam dosta nepoverljiva, ali nazovimo to obazrivošću - rekla je Ana.

Voditeljka je ranije na društvenim mrežama često iznosila svoje stavove o muško-ženskim odnosima, međutim prestala je to da radi.

- Mislim da je tu sve rečeno, iako je ta tema večna inspiracija za filozofiranje. Obradila sam delove koji su meni bili zabavni. Od mene dovoljno - rekla je Ana, a potom otkrila na koje svoje stavove je ponosna:

- Stavovi su nešto neobično, a ponosna sam na to što smatram da su relativni i promenljivi. Iako bi neko rekao da je nedostatak stava loša stvar, smatram daje to fleksibilnost koju svako mora da razvije, kako bi živeo život sa što manje stresa. Naravno, imam stavove o svemu oko nas, ali ih se ne držim po svaku cenu. Dugo mi je trebalo da razvijem tu toleranciju i - eto, na to sam ponosna.

Iako je već neko vreme u srećnoj vezi sa glumcem Vukom Kostićem, ona ovog puta nije pominjala svog izabranika već je navela da bi trenutno najradije otputovala sa decom.

- Ide mi se u neku kućicu, usred šume, gde kilometrima nema nigde nikoga, sa decom, na bar mesec dana - rekla je Ana Mihajlovski.

Izvor: Informer.rs/namojnacin
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još