HANA IKODINOVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA O NATAŠI: Mama je stroga, uhodi me, hakuje mi laptop i telefon! (VIDEO)

Tokom jučerašnje emisije "Amidži šou", Nataši Bekvalac se obratila ćerka Hana Ikodinović, koja je otrkila Ognjenu Amidžiću neke detalje o majci koje niko nije znao.

- Ja sam jako ponosna na Hanu, ona je Bogom dano dete. Sad ulazimo u fazu tih kritičnih godina, sad ima 13 godina i sve je gruva, samo sam ja zaboravila kako je tad mene gruvalo, pa mi je sad sve to strašno. Nemam strahove, nije me dovela u situaciju da se nešto razočaram u nju. Sve su te stvari u granicama normale - rekla je Nataša, a zatim je prikazan intervju sa Hanom.

- Ona je divna, brižna, nežna, iskrena. Stroga je, uhodi me, hakuje mi laptop, telefon, Instagram. Moja majka je haker, šta da kažem, ona ima uvid, ali snalazim se. Zahtevna je za školu, a ovako generalno nije. Mogu da izlazim do 10 uveče, volela bih da me malo više pušta. Pričamo stalno o simpatijama, otvorena je, pomaže mi. Mogu kad hoću - započela je Hana.

Da li te vršnjaci gledaju kao dete poznatih - upitao je voditelj.

- Stari drugari, oni su već svi navikli, malo se više družimo, poznajem dosta dece, i čudno im je. Pitaju me kakva je mama. Njena novija muzika mi je dobra, a ove stare pesme baš i ne slušam. Najviše volim "Mala plava" i "Dođi mami". Ljudi kažu da imam talenat na mamu, ja hoću da budem pevačica. Rekla sam joj, ako sa 16 godina to i dalje budem htela, biću - rekla je pevačicina ćerka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.