"Festival ljubavi" vas vodi na predstavu "Ana Karenjina"

Četvrti po redu “Festival ljubavi” počinje sutra na Trgu slobode u Novom Sadu, a trajaće sve do 23. februara.

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imaće priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

U okviru „Festivala ljubavi“ biće održane različite aktivacije na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a jedna od njih je pozorišna predstava "Ana Karenjina" koja će se odigrati u subotu, 8. februara, u Novosadskom pozorištu, s početkom u 19 časova. Prijavite se putem mejla na adresu: milica.savic.cpg@gmail.com

Još neke od aktivnosti koje nas očekuju u sklopu festivala su: Tematska tura: Vodič kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, (08.02.); predstava "Laža i paralaža", Srpsko narodno pozorište (13.02.); Romance Movie Marathon, Muzej savremene umetnosti Vojvodine (14.02.); Koncert "Love actually", Galerija Matice srpske, nastupa "Muzika srca" (15.02.).

Za sam kraj festivala organizatori su pripremili "Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja", 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Kao od prvog dana, ideja festivala ostaje promovisanje i širenje ljubavi. Upravo zato će i ove godine Novi Sad biti prestonica ljubavi!

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.

Pogledajte još