ODVAŽI SE DA IDEŠ PUTEM (SVOJIH) SNOVA: Motivacioni govor Dijane Kocić u Ušću

Svi bismo voleli da pratimo svoje snove! Ali, često odustanemo i pre nego što pokušamo. Bilo bi dobro, pre nego što se odvažimo na taj put, da znamo koja će nam se vrata tačno otvoriti, a koja zatvoriti. A bilo bi sjajno i da se oslobodimo svih strahova i hrabro idemo napred.

Odgovore na ova pitanja saznaćemo u Ušću u utorak 25. februara od 20 časova na motivacionom predavanju Dijane Kocić, devojke koja se odvažila da ide putem svojih snova i koja je na tom putu postigla velike podvige.

Dijana će sa nama podeliti neke od svojih najvećih životnih poduhvata koji su se svima oko nje činili nemogućim i nedostižnim. Kao i kako su je avanture dovele do toga da pomaže drugim ljudima i da u tome oseti ogromnu radost. Podeliće sa nama i šta je tada sve naučila o sebi i zašto smatra da – odvažiti se da ideš putem svojih snova znači približiti se svojoj suštini.

Ovo predavanje se realizuje u okviru projekta "Ušće motivacioni govori" koji Ušće realizuje u saradnji sa centrom za lični razvoj "Lepo mi je" i uz poruku i uz poruku "Lepo mi je, jer tako želim", već četvrtu godinu za redom. Karte za predavanje se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center po ceni od 500 dinara.

O PREDAVAČU

Dijana Kocić je avanturistkinja, svetski putnik i pokretač promena na svakom tlu na koje kroči. Svoju profesionalnu karijeru započela je još kao student Fakulteta organizacionih nauka, a u kompaniji u kojoj je radila, organizovala je najrazličitije događaje, vodila regionalni tim i proglašena je za top 30 ispod 30 menadžera u Srbiji. Ipak, ono što je za Dijanu posebno karakteristično možda i nema mnogo veze sa profesionalnim uspesima, a to je njen aktivizam i strast ka putovanjima, fotografiji i obrazovanju. Zbog snažne posvećenosti svom ličnom razvoju, bila je spremna da ozbiljno istupi iz standardnih životnih putanja, pa je dala otkaz i otišla u Afriku da volontira. Njena ljubav prema deci i obrazovanju motivisala ju je da Tanzaniju ostavi u bar malo boljem stanju, gde je pokrenula akciju obnove osnovne škole na kojoj danas stoji zahvalnica sa njenim imenom. Upravo zbog njene hrabrosti i strastvenosti, potez renoviranja škole bio je propraćen ogromnom medijskom pažnjom.To su samo neki od podviga kojima inspiriše druge da se i sami odvaže da pretvore svoj život u avanturu iz snova.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još