BIĆU SJAJAN TATA: Bojan Marović iskreno progovorio o privatnom životu

Bojan Marović iskreno je progovorio o svom privatnom životu, pa je rekao da će biti sjajan tata i da mu treba jedna vredna žena koja će biti za ceo život.

Prve asocijacije vezane za ime pevača Marovića su - zavodnik i sjajne balade. Međutim, ono što krasi ovog popularnog pevača, je mnogo više od navedenog.

Oni koji imaju sreće da ga znaju i budu njegovi prijatelji, kažu da je on izuzetno dobar čovek, posvećen prijatelj, sin i brat, a iznad svega veliki profesionalac.

Marović je otkrio da je slobodan, ali i spreman za ozbiljnu vezu i da mu treba samo jedna, ali vredna. Poznato je da je napravio pauzu na poslu, pa je rekao da je razlog za to što ne želi da izbacuje pesme konstantno.

- Svake godine izađe jedna, do dve pesme, tako da ja to nisam video kao pauzu, ali ako pogledam oko sebe ok može se i tako to videti. Ljudi sada izdaju pesme na 7 do 10 dana. Ja sam ipak pripadnik one generacije koja voli da kad nešto radi da to i ostane - rekao je pevač.

Marović svoj privatan život krije kao zmija noge, a razlog za to je to žto se trudi da njegovi bližnji budu van medija.

- Trudim se da budem ono što jesam. Grešim kao i svi ljudi, volim i plačem, kao i svi ljudi, ali trudim se da svi moji budu van svega i sutra kad budem otac, moje dete će biti izolirano od svega! Imaće život i školu kao i sva druga deca, nikakve privatne i druge stvari. Vaspitanje je najvažnija stvar. I patriotizam u 21 veku.

Nedavno je izjavio da želi porodicu, pa je sada progovorio o svadbi.

- Biću sjajan tata, i još bolji muž! Šta više mogu od toga?! Jedna i vredna za život i novo svitanje... I novu muziku! - rekao je Marović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bojanmarovicofficial/Instagram

Pogledajte još