Promocija kuglofa "Marija Terezija" na Festivalu ljubavi u Novom Sadu!

U subotu 22. februara u 13.00 časova Novosađani i posetioci grada imaće prilike da besplatno degustiraju i kupe kuglof "Marija Terezija".

Reč je o specijalnom brendiranom kuglofu, tradicionalnom vojvođanskog specijalitetu koji su na ove prostore doneli nemački doseljenici u 18. veku.

Kuglof je dobio ime po austrijskoj carici Mariji Tereziji koja je 1. februara 1748. godine Novom Sadu dala status grada. Taj datum je danas Dan grada. U njenu čast organizatori "Festivala ljubavi" proizveli su kuglof.

Za sam kraj festivala organizatori su pripremili "Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja", 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Kao od prvog dana, ideja festivala ostaje promovisanje i širenje ljubavi. Upravo zato će i ove godine Novi Sad biti prestonica ljubavi!

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.

Pogledajte još