UDOVICI NIKAD TEŽE: Šest meseci od smrti Grua, sinovi stalno pitaju za tatu

Uskoro se navršava šest meseci otkako je tragično izgubio život Dalibor Andonov Gru, a navodno za njegovu udovicu Danicu nastupio je još teži period.

Naime, ekipa Kurir Stars-a uputila se u kraj gde živi reperova porodica – supruga, njihova dva sina, kao i Gruovi roditelji. U razgovoru s komšijama koje svakodnevno susreću članove porodice Andonov saznali su da su deca tek sada postala svesna da više nema njihovog tate i da veoma pate.

Iz tog razloga, kako je ispričala jedna komšinica, Danica je zabrinuta jer je svesna da ne može da nadomesti deci očev gubitak, pa kroz razgovore s njima pokušava da im ublaži patnju.

Njihov stariji sin bolje shvata situaciju, ali je činjenica da je Gruovoj udovici neophodna muška ruka u kući. Problemi s kojima se ona susreće tiču se i stvari koje je dosad obavljao Dalibor kad je reč o deci. Iako joj svekar i svekrva pomažu na dnevnom nivou, ona se sada bori sama kao lavica kad je vaspitanje dece u pitanju.

S druge strane, sada kad najviše treba da se posveti sinovima u teškom trenutku, Danica bi trebalo da počne da radi. Kako se i ranije pisalo u medijima, Gruovi prijatelji pritekli su joj u pomoć kako bi lakše našla posao, ali do njenog zaposlenja do ovog momenta još nije došlo. Iako su se pojavile pojedine ponude za Daničino zaposlenje, bivša manekenka se navodno nalazi na raskrsnici. S jedne strane bi trebalo još intenzivnije da se posveti deci i kontroliše njihovo odrastanje, a s druge da uspostavi redovne prihode s obzirom na to da je Gru bio taj koji je izdržavao za života porodicu.

Danica je iz tog razloga odlučila da provede raspust s decom na Kopaoniku, a društvo im je pravila Tijana Dapčević. Komšije komentarišu da je dečacima prijao odmor s mamom.

Izvor: Svet.rs
Foto: danicaandonov/Instagram

Pogledajte još