LJUBAVNI TROUGAO I DALJE AKTUELAN: Luna Đogani napravila ljubomornu scenu Marku Miljkoviću zbog Jelene Pešić (VIDEO)

U toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" otkriveni su novi detalji o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića. Nedavno je Luna pitala Marka da li će oženiti, a sada je za crnim stolom otkriveno da su zadrugari pričali napolju o ovoj temi.

- Ja sam hteo 14. januara da je verim, to se odložilo zbog raskida 9. decembra. Uradiću to sigurno uskoro, možda i u "Zadruzi, što da ne - istakao je Miljković.

- Da razjasnim, nisam ja bezveze pitala Marka da li će da me ženi. Znala sam da je to planirao, pa sam želela da znam šta sada misli na tu temu, da ne bude posle da Luna nekoga juri - objasnila je Đoganijeva.

Nakon ovog otkriića, Luna je ispričala da joj je zasmetalo što je Jelena Pešić obukla ljubičastu haljinu za žurku.

- Ja to mislim i sada... Niti sam primetila da je nosila tu haljinu, niti sam komentarisala, mislila sam na boju. Ta boja je bila naša, ona se pretvorila u trojku. Meni je zbog toga, a ne zbog haljine. Haljinu nisam ni primetila. Imam velike razloge da budem ljubomorna, a nisam kako bih mogla da budem. Mogla sam ovde da uđem sa totalno drugim stavom, a nisam. Ta boja mi je bila draga i te grupe su mi bile drage, a sada imam osećaj da se potencira ta trojka - govorila je Luna.

Đoganijeva je svom dečku zamerila i što ju je pred svima za crnim stolom prozvao da je ljubomorna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još