ANABELA ATIJAS UŠLA U ZADRUGU: Luna je odlučila da ide bez mene, naš odnos više nikada neće biti isti (VIDEO)

Pevačica Anabela Atijas sinoć je ušla u "Zadrugu 3" što je iznenadilo najviše njenu ćerku Lunu Đogani, koja svoju majku nikako nije očekivala na vratima Bele kuće, a sigurno nisu ostali imuni ni Anabelin bivši suprug Gagi Đogani, kao ni Lunin dečko Marko Miljković, sa kojim je Anabela u zategnutim i nerazjašnjenim odnosima.

Anabela je pre ulaska u Belu kuću došla u studio televizije Pink kod voditeljke Dušice Jakovljević i urednika zabave na portalu Pink.rs Darka Tanasijevića.

- Pomešane su mi emocije, ali moram da priznam da imam utisak da idem ka putu ozdravljenja. Previše toga se nakupilo u meni, odlukom da podržim ili ne odluke moje ćerke ja sam navukla toliko hejta, da se više ne može funkcionisati. Imam potrebu da sve izbacim iz sebe. Ovaj put idem da uradim to isključivo zbog sebe - rekla je Anabela.

Da li si bila šokirana jer nisi znala neke stvari pre Luninog ulaska - upitala je Dušica.

- Šokirala sam se, jer sam mislila da ne postoji stvar koju bi ona meni prećutala. Bila sam toliko privilegovana jer sam mislila da sam rodila sebi srodnu dušu, bila mi je ćerka, naš odnos više nikad neće biti isti. Pala je pod uticaj. Moju čestitku nije pročitala svima, ja sam opet navukla hejt. Ona je odlučila da ide na taj put bez mene - navela je Atijasova.

- Nije mi normalno da otac ćerku tera u takvu vezu. Luni jako smeta što su Gagi i Jelena bili bliski. Kažem ti, da su Marko i Gagi vrlo slični po karakteru. Ona je uveliko bila sa Markom u ljubavi, kada je Luna tražila Marku da joj čuva tatu. Mada, mislim da Gagi ide linijom manjeg otpora, ima glasa kada su u pitanju drugi, nebitni ljudi. Gagi je u jednom trenutku rekao Luni da je ona izbeglica, jer je pobegla od mene u rijaliti, oni su stvarali sliku da sam ja kriva za sve. Videla sam u jednom trenutku da Gagiju nije nimalo svejedno što Marko maltretira Sava, ali ne može da mu se suprostavi, pre će Luni da kaže sve. Sećate se da je u drugoj sezoni rekao da Luna može da bude još više histerična i da je to nasledila od mene. Vrlo me zanima Gagijevo mišljenje kao oca, a vezano je za Lunino zdravlje, taj deo niko ne može da shvati, ja ću te neke činjenice morati da iznesem unutra. Ja neću rasturati ničiju vezu, samo ću iznositi istinu, meni je najbitnije zdravlje moje ćerke - govorila je Anabela.

Nakon što je prikazan prilog na kom se Luna Đogani i Marko Miljković svađaju zbog njegovog flertovanja sa Jelenom Pešić, Anabela je sve prokomentarisala.

Kako će Luna reagovati kada te vidi na vratima - pitala je Dušica.

- Vidim da joj je danas težak dan, da je iscrpljena, možda na momenat proviri Luna koju ja poznajem, ona ranjena srna, ali ovaj put neću dopustiti da me izmanipuliše, ne podržavam stav takvih ljudi, iako mi je rođeno dete. Drugi scenario je da skače, da izađe iz Zadruge, da beži preko krova, to očekujem isto, da krivi mene da sam došla da joj uništim život. Ja sam došla za svoje druge dve ćerke. Ja sam pre tri godine imala karijeru, ali sam zapostavila sebe. Ja iza svega stojim. To robovlasništvo, bahatost, potreba i vrisak za priznanjem da si neko i nešto, potpuno pogrešan način vrištiš da budeš neko i nešto, ono sa rođendana, otimanje mikrofona, ućutkavanje novinara... To su sve odlike jednog egoiste, samoživog, iskompleksiranog, nesrećnog bića koji po svaku cenu hoće da bude priznat u ovom Beogradu - rekla je Anabela.

- Njegovi fanovi su izneli stav da je on mene ućutkao, ja sam samo obavljao svoj posao. Samo sam se povukao iz te priče, nisam hteo da se spuštam na taj nivo koji meni ne priliči - dodao je Darko Tanasijević.

Kako su napolju izgledala vaša druženja, van kamera - upitala je voditeljka.

- Što se tiče tih događaja, ja sam samo na jedan otišla sa njima, išli smo zajedno, to je jedno jedino veče. Uvek sam bila pozivana, odbijala sam da idem, da ne bi bilo priče: "Evo je mama u blizini". Odustajala sam od događaja da ne bih ugrozila njih dvoje. Čula sam da je posle tih događaja uvek bio pakao. Toliko sam retko odlazila tamo, nisam mogla da podnesem energiju koja je vladala u stanu, koji sam s toliko ljubavi opremala. Mi smo zaista videli koliko ona pati zadnjih meseci Zadruge 2, mi smo hteli da ona uđe u svoj stan kad izađe iz Zadruge. To je bio znak koliko nas ima milion posto. Ja vidim svojim očima da je takva energija tamo da sam ja zanimljivija i energičnija od njih dvoje zajedno. Lakše je bilo sedeti kući. Bili smo par puta, kitila se jelka, mama je išla da kupi ukrase, mama je i raskitila jelku, sama sebi se gadim, iskena da budem - navela je Atijasova.

- Detelina je od početka bila jedna od simbola, ona je znak vorteksa, ja sam mnogo čitala o tome. Ta detelina je posle prisvojena za situaciju iz prve Zadruge, to nema veze sa tim, ja volim zakon privlačenja, volim da privlačim samo lepe stvari. Obrisala sam sa Instagrama "Lunina mama" jer je ona želela da me odstrani iz svog života. Postala sam svesna da ja nisam samo Lunina mama, da imam i dve ćerkice još, sada ulazim isključivo zbog sebe - rekla je Anabela.

Anabela je u svom intervjuu sa voditeljima otkrila da li je razgovarala sa nekada sa Markom o svemu.

- Izbegavala sam razgovore sa Markom, mislim da se on toga plaši, jer bih ga spucala argumenatima. Ja nisam Luna, mene ne može da izmanipuliše, ja sam njemu učinila uslugu što nisam produbila jaz. Presudan momenat je bio taj što ona ide protiv sebe, ja ne mogu da gledam, a da se kasnije kajem što nisam nešto uradila, a mogla sam, ja nisam takva osoba. Neću sedeti kući i sedeti skrštenih ruku, samo ću da je podsetim kakva je ušla - istakla je pevačica.
Velike su šanse da Luna pokuša da pobegne. Danas je nešto umorna, sve nešto mislim da će joj biti drago što me vidi, ali videćemo. Mislim da će pokušati da uradi da se osećam loše, ali neću to dopustiti
- objasnila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još