ANABELA ATIJAS OPLELA PO MARKU MILJKOVIĆU: Ima 37 godina, po čemu ga znamo?! (VIDEO)

Anabela Atijas razgovarala je danas sa Jelenom Pešić, Ivanom Šopić i Markom Đedovićem. Ovog puta iznela je svoje ni malo lepo mišljenje o Marku, ali se i osvrnula na neke situacije iz prošlosti i oštro ih prokomentarisala.

- Hajde da se ne lažemo, čovek ima 37 godina, po čemu ga znamo?! Nema talenta, i to što je pokrenuo ne bi uspeo da nije bilo Lune - otkrila je Anabela detalje o nastanku Markovog brenda.

Onda je Miljkoviću zamerila i to što se, pored Anabele, koja je u muzičkom poslu preko 25 godina, meša i u taj deo života njene mezimice

- Ona je imala prva dva nastupa, a on je to gledao preko live-a, i onda krenuo da drži slovo, kako ima lošu komunikaciju s publikom, kako ima loš nastup, sve i da je tako, to se tako ne radi - ogorčeno je nastavila Anabela.

Anabela se osvrnula i na to kako je Marko iskoristio Lunu na dan finala "Zadruge 2", da ju je namerno ostavio, ne bi li dobio podršku fanova.

- Nego na dan finala ostaviš devojku, a nisu se ni posvađali... Samo je došao i rekao da je shvatio da nisu jedno za drugo, da bi glasali za njega. I onda da ne kažem ko se digao i rekao: " 'Ajmo svi glasamo za Marka, ostavio je Lunjaru.

Ivana Šopić je pitala Anabelu na koga misli.

- Nebitno ko je rekao, neću da je pominjem - rekla je Anabela, iako je jasno da je aludirala na Kristinu Kiju Kockar.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još