TI SI DOZVOLILA DA ONA MANIPULIŠE TOBOM: Miljković opleo po Anabeli pred Lunom! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković porazgovarali su ovog popodneva u dvorištu prvi put posle sinoćne drame sa njenom majkom Anabelom Atijas.

- Je l' shvatiš ti da mi nikad nećemo imati mira - rekao je Marko.

- Ovo je rijaliti, napolju nećete imati dodirnih tačaka. Ja sam to dozvolila - rekla je ona.

- Ti si dozvolila da ona manipuliše tobom. Ona je meni dokazala da se ovako ponašala i napolju, a ti nemaš pojma. Sve je navodila da se mi rastanemo. Mogu da ti garantujem. Tako će biti i kad izađemo ukoliko je ne distanciramo. Ili će da me mrzi, ili će tebe da mrzi. Moraš da joj postaviš odbrambeni stav šta sme a šta ne sme da dira, ili će da me mrzi. Vidim da ti ne možeš da se izboriš. Ja sam tvoju mamu precrtao, ona za mene ne postoji. Što si se ti naljutila na mene - pitao je Marko.

- Ti mene ne razumeš. Naljutila sam se jer si ti otišao da se svađaš sa njom, rekao si da je budaletina, rospija - navela je Luna.

- Ona hoće kod mene da izazove agresiju koja ne postoji. Rospija je, da, koja treba da se mane mene, i skloniće se, na ovaj ili onaj način. Molio sam je da ne radi takve stvari, iz poštovanja prema tebi, više nikog ne molim, ne interesuje me. Kad me najstrašnije vređala ja sam joj rekao: "Ja te molim da to ne radiš". Vređala mi je porodicu - naveo je Miljković.

- Kad te je pohvalila na nominacijama, ti si rekao da nećeš da budeš dobar sa njom jer ti tako odgovara - bila je besna Đoganijeva.

- To je emotivna manipulacija. Ona je bezobrazna. Glumi harambašu, ja ću sa tom ženom da završim na sudu, to da ti bude jasno. Dobiće tužbu, ja mogu tu tužbu i da povučem. Ja ću uvek biti manje bezobrazan u svađama, ali će nju to više da zaboli - rekao je Marko.

- Ružno je zbog mene da spominješ dve moje male sestre... Mene niko ne razume, ni ti, ni tata, ni mama. Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava, ovo je strašno - govorila je Luna u suzama.

- Je l' treba da pustimo tvoju mamu, je l' treba da izađemo ovde sa 20 kila. Tvoja mama ti pogoršava stanje - naveo je Miljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.