CECA RAŽNATOVIĆ ZARAĐUJE I DOK SEDI: Pevačica samo od Jutjuba inkasira 150.000 evra godišnje

Ceca Ražnatović na Jutjubu godišnje zarađuje 150.000 evra! Folk zvezda je postala rekorderka u regionu - prva je pevačica koja na tom video-servisu ima milion pratilaca, a njeni snimci ukupno imaju čak milijardu i po pregleda! Upravo zbog tog rekorda Ražnatovićeva i u doba korone dobro zarađuje.

- Ceca je svoj Jutjub kanal otvorila 2012. godine i na njemu ima sve svoje spotove, ali i razne intervjue, čak i snimak svoje svadbe sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Svi ti snimci imaju milionske preglede, a najpopularnija joj je pesma "Trepni" iz 2016, koja ima čak 68 miliona pregleda - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ceca nije potpisivala ugovore ni sa jednom produkcijom, kao što je uradila većina njenih kolega, pa ni sa kim ne mora da deli prihod. Jutjub nesponzorisanim kanalima, kakav je Cecin, zaradu isplaćuje na kraju godine. Tako je Ceca u poslednje tri godine zarađivala godišnje oko 100.000 evra, a kako joj je popularnost porasla, poslednji put joj je na račun uplaćeno više od 150.000 evra!

Pevačicine pesme slušaju se u celom svetu, pa joj je zarada zagarantovana.

- Cecini snimci su hit širom sveta, gde god ima naših ljudi. Nedavno je proslavila milion pratilaca na Jutjubu, a njeni snimci do juče ukupno imaju 1.527.018.232 pregleda - priča pevačicin prijatelj i dodaje da je Ceca odbila da postane vlogerka iako bi tako mnogo više zarađivala.

- Ćerka Anastasija ju je ubeđivala da i sama snima videe za Jutjub, ali Ceca neće ni da čuje za to. Takođe je odbila i mnoge firme koje su joj nudile dobre honorare da ih reklamira na svom kanalu. Želi da zarađuje isključivo preko svojih pesama, spotova, gostovanja u emisijama i snimaka nekih privatnih veselja. Ako se ova tendencija nastavi, dogodine će sigurno zaraditi minimum 200.000 evra! - završava priču naš izvor.

Ceca Ražnatović je po broju pratilaca na Jutjubu daleko ispred svojih kolega.

Severina Kojić ima 605.000 pratilaca, Aca Lukas 336.000, Seka Aleksić 326.000, Dragana Mirković 235.000, Zdravko Čolić 228.000, Maja Berović 193.000, Marija Šerifović 181.000, Dara Bubamara 129.000...

Jedina koja pokušava da se približi Ceci je Seve, koja je tokom izolacije postala vlogerka, pa svake subote iz kuće svog svekra Dragana Kojića Kebe vodi emisiju "Seveteve".

Izvor: Informer.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.