TEBI TREBA PAPUČAR, ISTA SI KAO ANABELA: Žestoka svađa Lune Đogani i Marka Miljkovića (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković svađali su se dok su ostali zadrugari boravili na žurki, a Miljković je rekao svojoj devojci da mu više nije stalo do nje kao ranije, te da je sa njom iz sažaljenja.

- Evo, ja sam iz sažaljenja sa tobom, meni je tebe žao, da ti mene nema, ti bi bila u govnima - govorio je Marko.

- To tako izgleda iskreno kada kažeš - rekla je Luna.

- Nekada mi je bilo stalo, sada te žalim. Je li ti sada lakše? - rekao je Marko.

- Sve ono što si danas rekla, bilo je upućeno direktno meni, u svemu sam se pronašao. Ti meni da izvodiš nervne slomove više nećeš - govorio je Marko.

- Kako sam se pronašala? Oni su govorili da sam ružna, debela, da sam nepoželjna, nisam tebi ništa rekla. Nisam imala nervni slom - govorila je Đoganijeva.

- Da te nisam zaustavio, imala bi gori nervni slom nego pre neki dan, ja dobro poznajem tvoje psihičko stanje - rekao je Miljković.

Luna i Marko sinoć nisu prestajali da se raspravljaju zbog Lunine jučerešnje izjave da se oseća nepoželjno, a Miljković je u jednom navratu uporedio sa Anabelom Atijas.

- Kakva tebi žena treba? - pitala je Luna.

- Tebi treba papučar, to sam primetio, tebi i tvojoj mami, ako hoćeš da i nju malo umešam. Da obleće oko vas, da vam titra - govorio je Marko.

- Što nas stavljaš u isti koš? - pitala je Đoganijeva.

- Moram da vas stavljam u isti koš, jer se ponašate isto. Imaš komentare isto ko i ona, k*rčiš se pa plačeš isto ko i ona, bacakaš se isto ko i ona. Treba vam papučar, da biste bile srećne i zadovoljne, ja nisam taj. To je tako i nikako drugačije. Patetika je to što si radila danas, neću to, ili ćeš da budeš jaka ili, ne znam šta da ti kažem. I to k*rčenje bez povoda ne volim - govorio je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još