Preljube i razvodi 2010.

Sezonu preljuba 2010. godine otvorio je poznati golfer Tiger Woods. Navodno je s dvadesetak dama je redovno održavao kontakt.

Iako su se u početku pokušavali pomiriti, a on je otišao i u kliniku na odvikavanje od seksa, kako je broj preljuba rastao tako je Elin sve manje nade polagala u njihovu budućnost. Na kraju su se rastali, Elin je uzela alimentaciju, decu i odselila se.

Jesse James ima fetiš na tetovirane ljubavnice

Kratko nakon toga krenula je priča kako se Sandra Bullock i suprug Jesse James rastaju jer ju je Jesse prevario. Nakon što je jedna od njegovih ljubavnica, Michelle Bombshell McGee to potvrdila u medijima, devojke su se počele javljati jedna za drugom. Sandra je Jesseja ostavila i usvojila sina. Polako se oporavlja od bračnog brodoloma, a u tome joj pomaže sinčić.

David Beckham opet prevario Victoriju?

U svetu preljubnika i preljubnica ponovno se pojavilo ime Davida Beckhama koji je suprugu Victoriju pre nekoliko godina varao s domaćicom. Iako su se tabloidi i ove godine o tome naveliko raspisali, par je svoj brak uspeo da sačuva, a kako su rešili razmirice oko njegove navodne nevere, ne zna se.

Za razliku od njih, glumica Elizabeth Hurley svoj brak nije uspela sačuvati. Nakon što su u javnost procurile fotografije kako je u vezi s australijskim igračem kriketa, Shaneom Warenom, izjavila je da je njen brak s Arunom Nayarom već neko vrieme gotov. Međutim, kako je saznala da Shane "švrlja" i s drugim lepoticama, htela se vratiti suprugu. On ju je ovog puta ipak odbio.

Tony Parker varao Evu sa suprugom drugog košarkaša

Ove godine pukla je i idilična veza Tonyja Parkera i Eve Longorije. Iako su važili za jedan od najromantičnijih slavnih parova, pre nekoliko sedmica objavili su da se rastaju. Tony je Evu varao s Erin, suprugom kolege košarkaša koja je nakon toga takođe odlučila da se razvede od supruga.

Na nepoznatom terenu zasad se nalaze samo Courteney Cox i David Arquette  koji je glumicu prevario s konobaricom. Iako ga je odmah ostavila, Courteney se nakon nedelju dana predomislila pa je izjavila da se ne razvode, samo se privremeno rastaju da bi ona, verojatno prebolela ono što je David uradio.

Ashton i Demi

Svoje neverstvo s mlađanom  Amerikankom nije priznao Ashton Kutcher. On je u braku s 15 godina starijom glumicom Demi Moore. Nakon što je devojka u javnosti ispričala kako su vodili ljubav u njihovoj vili, Ashton je to demantovao. Na novinske naslove nije se osvrtao. Zanimljivo je da nije podigao tužbu za klevetu protiv devojke nakon svega. On i Demi su se trudili u javnosti da održe sliku idile objavljujući na Twitteru fotografije iz bračne postelje.

 

Pogledajte još