SNEŽANA DAKIĆ ODUŠEVILA PORUKOM: Sve je prošlo, došlo je vreme novih početaka!

Snežana Dakić prisetila se perioda kada je bila na vrhuncu karijere, ispunjena kao majka i srećna u braku. Ali, kako ističe u jednom dahu, sve se srušilo.

Voditeljka je sumirala svoj život i sa pratiocima na Instagramu podelila status koji je pokrenuo niz komentara:

Oktobra 2013. bila sam jaka i zadovoljna, dobro sam zarađivala, vitka, u odličnoj fizičkoj formi i kondiciji. Sasvim zdrava. Bila sam jako popularna, mnogo zauzeta ulogom majke, supruge, asistenta na fakultetu i TV autorke. A nekoliko meseci kasnije, sve će se preokrenuti… survati: zdravlje, posao, ljubav, prijateljstvo; uslediće period sumnje i nesigurnosti. Straha. Neizvesnosti. Nelagodnosti. Loš period je iza nje i smatra da je došlo vreme novih početaka. Život je pred svima nama, bez obzira na godine, rekla je. Pa opet - period prezauzetosti i nove potrage za sobom: šta želim, šta ne moram, ko sam ja sada? Ko su prijatelji? Ko su neprijatelji? Kakvi su muškarci? Šta hoće od mene? A šta ja hoću i da li hoću? Ali, sve je prošlo. Ja sam odlično. I svi smo, hvala Bogu – živi i zdravi. Došlo je i vreme novih početaka. Jer, ma koliko godina da imate, život je uvek pred vama – poručila je Snežana Dakić.

"Zato te volim. Pametna, obrazovana i jaka. Samosvesna. Dama sa stilom. Emotivna. Intelektualka", "Bravo", "Vreme je za nove početke",  bili su samo neki od komentara oduševljenih fanova.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još