NAPUSTILA ČENEJ: Nataša Bekvalac nakon današnjeg incidenta pokupila stvari i otišla sa salaša!

Danas u toku dana dogodio se skandal kada je nepoznati muškarac upao na posed kod Nataše Bekvalac u Čeneju. Čim se vratila iz policije, gde je dala izjavu, odlučila je da se što pre skloni sa salaša, gde je sa devojčicama uživala u izolaciji već dva meseca. A onda je u medijima odjeknula vest da je nepoznati muškarac pobegao automobilom "golf", pre nego što je policija stigla na njeno imanje.

Naime, kako je rečeno u "Premijeri vikend", Nataša je navodno pod velikim stresom i još u šoku zbog muškarca joj je ušao u kuću dok se ona igrala sa decom.

Nepoznati muškarac je upao u kuću novosadske barbike i prvo je naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Kada ga je pitala ko je on, rekao je da je prijatelj i da je došao da donese poklone.

Kako se dalje navodi, prošao je pored njene majke i počeo da traži Natašu po kući, koja se u tom trenutku igrala sa ćerkama. Kada ga je ugledala, pevačica mu je rekla da izađe napolje, jer će zvati policiju, te da ne zna ko je on. Nakon negodovanja, izašao je iz kuće i pobegao trčeći, a Nataša je slučaj prijavila policiji.

Izvor: Blic.rs/Alo
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još