Andrej Maričić pobednik Survivora

Voditelj Andrej Maričić pobedio je u rijalitiju "Survivor" i tako osvojio 50.000 evra. Veliko iznenađenje sezone bilo je mesto glasanja - umesto na Filipinima Veliko veće za pobednika je glasalo u studiju "Prve" televizije u Beogradu.

U trci za prvu nagradu bili su i pevačica Goca Tržan i manekenka Katarina Vučetić. Osim članova Plemenskog veća, glasala je i publika - jedan glas bili su svi pristigli glasovi iz Srbije, a drugi glas glasovi iz eks-JU republika u kojima se gleda ovaj "Survivor". Ostali glasovi bili su glasovi članova Plemenskog veća.

Finalista sa najmanjim brojem glasova bila je Goca Tržan i ona je postala član Velikog veća i glasala za pobednika. Goca je svoj glas dala Katarini Vučetić.

Publika iz regiona svoj glas dala je Toniju Zenu dok je publika iz Srbije najviše glasova dala Andreju Maričiću. Usledili su glasovi Velikog veća: za Tonija su glasali Miloš Vlalukin, pevač Marko Bulat, manekenka Jelena Mrkić; za Katarinu pevačica Vesna Zmijanac i pomenuta Goca Tržan; za Andreja pevačica Aleksandra Perović, pevač Knez, slikarka Biljana Cincarević, baletan Milan Rus, odbojkaš Edin Škorić, manekenka Bojana Barović.

- Hvala svima koji su me podržali, ipak mislim da smo svi mi zaslužili da pobedimo. Najveća nagrada u "Survivoru" su mi prijatelji koje sam stekao - rekao je Andrej.

Pogledajte još