PUKLA TIKVA: Sofija Šašić ostavila Nemanju Radonjića?!

Sofija Šašić ostavila je fudbalera Nemanju Radonjića, kako prenose mediji nakon osam meseci veze.

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović i fudbaler Olimpika iz Marseja poslednja dva meseca živeli su zajedno u Beogradu, ali je mlada blogerka ubrzo posle ukidanja vanrednog stanja navodno rešila da raskine.

- Sofija je trebalo da se preseli kod Nemanje u Francusku, ali im je pandemija korone pokvarila planove. On se vratio u Beograd, pa su tu započeli zajednički život. Bili su "osuđeni" jedno na drugo 24 sata dnevno i tad je Sofija shvatila da u njihovoj vezi nešto ne štima. Najburnija svađa desila se kad je videla da je njen dečko lajkovao fotografije brojnim drugim devojkama na Instagramu. Napravila je ljubomornu scenu, spakovala je stvari i otišla kod svoje majke Sonje - priča dobro obavešten izvor.

Na raskid navodno je je uticala i Nemanjina majka Radmila, koja nikako nije želela da joj Sofija postane snajka jer je bila ubeđena da je mlada blogerka sa fudbalerom samo zbog novca.

- Nemanjina majka je otvoreno pokazivala da ne voli Sofiju. Bila je ubeđena da ona želi samo bogato da se uda, iako su Sofija i Nemanja tokom veze delili sve troškove. Tačno je da on zarađuje neuporedivo više od Sofije, čak 2.000.000 evra godišnje, ali ona oduvek ima svoj dinar od modne linije koju je kreirala i od reklamiranja raznih brendova na Instagramu. Osim toga, tata Željko Šašić i očuh Aca Lukas su oduvek slabi na nju, pa su joj kupovali najskuplje stvari i davali dobar džeparac - priča izvor i dodaje:

- Nemanji je majka često govorila da treba da nađe drugu devojku. Izgleda da je on to i rešio da uradi pošto se tokom izolacije dopisivao sa drugim devojkama na Instagramu. Zato je Sofija rešila da prekine vezu, koja očigledno ne bi imala budućnost. Napustila ga je i rekla mu da sad može majci da ispuni želju!

Izvor: Glossy.rs
Foto: sofija_vuksanovic_/Instagram

Pogledajte još