VRAĆAM GA KUĆI: Dragana Mitar uputila javno izvinjenje Zilhi Karišik! (VIDEO)

Marko Đedović je u "Igri istine" imao pitanje za Draganu Mitar.

Rekla si da ima još mnogo stvari za Eda, da te je na neki način navukao i mnogo lagao, kako se sve to dešavalo, navedi konkretne primere? - pitao je Đedović.

- Hoću da se izvinim mojoj porodici što sam se u ovom rijaltiiju sj*bala, jer mi uopšte ovo sa Edom nije trebalo. Ja sam htela od njega da se spasim, a od njega nije bilo spasa. Ne mogu više, imam i ja svoju granicu preko koje ne mogu da idem. Ne znam zašto samo to njegovo ja, ja, ja, ja sam loša. Došao je ovde da mi bude podrška, a ukanalio me je. Vodio je svoj život kakav je vodio napolju, očigledno je sebičan. Kajem se što sam imala bilo šta sa njim, ništa mi od ovoga nije trebalo, ne znam ko je on, od početka mu ništa ne verujem, što se ispostavilo da je tako. Ovde priča jednu priču, napolju drugu, ispod pokrivača treću. On je uradio apsolutno onako kako njemu odgovara, sve me je izlagao. Ako bude trebalo, unajmiću obezbeđenje, da me štiti od njega. Ja njega nisam htela da vidim u životu, ti si moja životna greška, kajem se, pogrešila sam. Nisam trebala ništa sa tobom, kada sam ga upoznala niti mi se dopadao, niti svideo. Kasnije sam verovala u njegove laži, nisam nikome verovala kada su mi pričali. Inat, samoživost, to si ti. Urnisao bi te i upropastio da može, vuče probleme iz kuće sa svojom suprugom, slomilo se na meni - rekla je Dragana i dodala:

- Kada bude prilika, kada me budu pitali novinari, ću da ispričam sve, sve snimke iz svog telefona ću da pokažem. Ti nisi bio nikakava prilika za mene, izvinjavam se svojim roditeljima, ispovređivao me je. Ti se meni gadiš! Urinišeš sve živote, svoj brak, tuđe brakove, ti si jedno zlo koje uništava tuđe živote. Niti si me štitio ovde, samo si me kanalio. Dosta sam ja ćutala, neću više ništa da trpim, a pogotovo tvoje lažurije. Ovo je čovek koji skriva svoj život, skriva svoj telefon. Na to more nisi mogao da ideš, jer ti je pasoš bio sakriven. Bilo je da li idemo u Novi Pazar ili da uđem u rijaliti, ja sam rekla da mi ne pada na pamet da idem u Novi Pazar, nisam sigurna ni da je žena od tebe otišla. Nisam trebala da započinjem sa tobom bilo šta, dok ne rešiš svoje probleme.

Ne želim više da te vidim u životu, zgadila si mi se. Dobro znaš da je bio dogovor da ja prvo rešim sve, bio je dogovor da ja prvi uđem u rijaliti, ali ja sam tebe namerno pustio da ti pokažem ko si, devojka za jednu noć - rekao je Edo.

Ovom prilikom želim da se izvinim tvojoj ženi, više nikada se neću petljati sa folirantima i prevarantima. Vraćam te kući. Ne znam kakve si probleme imao kući, nisi trebao na meni da ih rešavaš. Kada sam imala prvi problem, pobegao si kao zec za Novi Pazar, ja to ne zaboravljam. Prodao bi sve samo zarad svoje g*zice. Stidim se, blam me je što udišem vazduh u istoj prostoriji. Blam me je, izvinjavam se još jednom - dodala je Mitrova.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još