NE MOGU SEBI DA OPROSTIM ŠTO TE NISAM ZAGRLIO POSLEDNJI PUT: Saša Kapor uputio emotivnu poruku pokojnom dedi (FOTO)

Pevač Saša Kapor juče je na profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa proslave svog trećeg rođendana u društvu pokojnog dede koji mu kako godine prolaze, sve više nedostaje.

Muzičar koji je popularnost stekao tokom takmičenja "Zvezde Granda" žali što njegov deda nije imao priliku da upozna sina Nikolaja i ćerku Nikoletu koje je dobio sa suprugom Nikolinom Kovač.

Saša je istakao da nikada sebi neće oprostiti to što tada, kada je bio veoma mali, nije otišao u bolnicu da obiđe dedu i od njega se oprosti poslednji put.

- Nedelja, listam stare slike i naiđem na sliku sa mojim dedom za moj 3. rođendan, sliku sa čovekom koga sam najviše voleo i koji je najviše od svih voleo mene. I tako sedim, gledam istu i pitam se zašto ga je Bog uzeo sebi prerano (1994.), žao mi je što nije tu da upozna Nikoletu i Nikolaja i da im pruži nesebičnu ljubav koju je samo on na njegov sopstveni način znao pružiti... Žao mi je što nije tu jer siguran sam da bi bio ponosan... Toliko bih imao toga da mu ispričam, toliko toga sto sam hteo da mu kažem, ali sam bio previše mali, nisam umeo... Da mu kažem koliko me ceo zivot tišti scena u kojoj me baka zove i kaže da joj je rekao da obavezno dođem sa njom u posetu u bolnicu (posle se ispostavilo poslednju, kao da je predosećao). Ja nisam hteo jer sam bio kao nešto ljut, a ubrzo sam shvatio da sam bio "glup", jer nikada sebi nisam oprostio što nisam otišao da ga zagrlim poslednji put... Ali, bez obzira, negde daleko uveren sam da vidi sve odnekud i zna da sam najsrećniji na svetu i zahvalan Bogu što mi je predodredio da baš on bude moj deda... Bar na kratko, prekratko... Nedostaješ - napisao je Saša.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sasa_kapor_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.