SVAKO KRENUO SVOJIM PUTEM: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić stavili tačku na vezu

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić stavili su tačku na svoju ljubav.

U medijima se, početkom aprila, pojavila vest da atraktivni par nije više zajedno. Već tada se spekulisalo o raskidu koji se desio krajem marta, posle šest meseci veze. Ovog puta nijedno to nije demantovalo, kao što je bio slučaj tokom iste situacije u kojoj su se našli krajem prošle godine, kada je u medijima objavljeno da su stavili tačku na romansu. Tada je nekadašnja voditeljka „Operacije trijumf“ na “Instagramu” simpatično demantovala vest o razlazu.

Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to… P. S. Volim te – objavila je Ana koja je malo posle toga na premijeru filma „Južni vetar“ došla držeći izabranika za ruku.

Kada je počela pandemija Covida-19, svima koji poznaju Vuka bilo je čudno što odlazi iz rodnog grada kako bi boravio u vikendici, budući da je njegova devojka Ana ostala u Beogradu sa svojom decom. Nedugo potom, iz izolacije u svojoj kući na Mokroj Gori, oglasio se junak serije „Ubice mog oca“ i uključenjem u emisiju novinarke Sanje Marinković opisao kako provodi vreme tokom vanrednog stanja:

Treninzi, malo trčanja u mestu, uvijača, čučnjevi. Imam volje za to. Sad je vreme da se podvuku neke crte, da se posvetiš sebi, da se „apgrejduješ“. Uvek imam vremena da pogledam dobar film, treniram, nikad nisam išao u teretanu, vežbam kod kuće. Sad ne volim, sad je zabrana – rekao je Vuk.

Osim što nije bilo nagoveštaja ljubavnog života u izjavi, medijima je bilo sumnjivo i što je glumac istakao da je ovo vreme idealno za podvlačenje crte i posvećivanje sebi. Prava izjava nekoga ko je okrenuo novi list u životu.

Izvor: Story
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još