PLANIRAJU ŽIVOT U LUKSUZNOJ VILI: Ana Sević sa dečkom merka skupe kuće na Senjaku

Gotovo je sigurno da će pevačica Ana Sević sa Danielom Nedeljkovićem provesti ostatak života zajedno, kako su nedavno "upecani" tokom potražnje stambenog prostora u luks delu prestonice. Naime, oni uveliko razgledaju skupe kuće po Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 evra.

- Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju... - ispričao je izvor blizak ovom paru i dodao da se u nju, iako puno košta, mora uložiti još dosta novca.

- Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju - dodao je dobro obavešteni izvor.

Navodno, budući da je Daniel u poslednjih nekoliko nedelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju devojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu pre nego što i definitivno potpišu ugovor.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još