RADA MANOJLOVIĆ JEDVA SE SPASLA SILOVANJA: Pipkala me je, jednom uštinula i predložila da se mazimo

Rada Manojlović za "Hit" otkriva da nije bila meta samo navalentnih muškaraca već i jedne žene, koja je pokušala da je siluje! Atraktivna pevačica priča o incidentu koji se dogodio dok je pevala na jednom slavlju u Beogradu i kako je uspela da se spase silovanja.

- Nedavno mi se desila neverovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pevala na tom slavlju, jedna devojka se sve vreme motala oko mene. Bila je i zgodna i lepa, "brutalno" je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol. Dok sam pevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamerila. Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletela u WC. Stala je ispred vrata i nije htela da me pusti. Šokirala sam se!

Jesi li pokušala da pobegneš?

- Pokušala sam da izađem, a ona mi nije dozvoljavala, bila je navalentna. Rekla mi je: "Hajde sa mnom u kabinu, hoću da se mazimo." Malo je falilo da je udarim! Nisam mogla da joj dokažem da volim samo muškarce. Bilo je čupavo, jedva sam uspela da je odgurnem i pobegnem!

Da li si se ikada poljubila sa nekom devojkom?

- Nikad, čak ni iz šale. Nisam ja za te varijante. Volim muškarce i uvek sam bila u dugim vezama. Poznajem osobe koje su u tom fazonu i nemam ništa protiv njih, ali ja nisam za takve akcije.

Ako se Haris Berković uskoro ne oženi tobom, hoćeš li se okrenuti ženskom polu?

- Nikako! Verna sam Harisu, kao i on meni.

Provela si sa njim dva meseca u Četerežu tokom korone. Da li ste se svađali?

- Tek tada sam shvatila da zaista nisam znala da živim! Godinama sam brinula samo o poslu i o karijeri. Tokom pandemije to se promenilo, posvetila sam se sebi. Sa Harisom i tatom sam svako veče igrala jamb, ma super nam je bilo! Imala sam vremena i da preslušavam pesme za novi album, ali autori nisu bili preterano vredni. Zato još neću ništa da izdajem.

Ana Nikolić je objavila ceo album pred pandemiju. Da li ti se dopadaju njene nove pesme?

- Sve pohvale za Anin izgled i pesme, ali to nije moj fah. Od Ane sam očekivala veliki povratak i ona je sa fizičkim izgledom napravila bum. Sviđa mi se što u jednoj pesmi recituje, ali nije ona izmislila toplu vodu. Mnogi su zaboravili da je Ceca prva recitovala u pesmi "Zadržaću pravo svoje".

Zašto sa Anom više nisi bliska?

- Nikad nismo bile bliske, razmenile smo nekoliko poruka, ali nismo se družile. Ja sam dobra sa Rastom još otkad je pisao pesmu za Harisa. Zvaću ga da mi piše za novi album, on je majstor u svom poslu.

Da li si sa Rastom ikad ogovarala Anu?

- Nikad nismo pričali o Ani. Ne volim da guram nos u tuđi život.

Jesi li u kontaktu sa Tanjom Savić? Ona se javno žali da je muž Dušan odveo njihovu decu u Australiju.

- Nisam se čula sa njom i žao mi je ako joj se sve to dešava. Prema meni je uvek bila divna. I ona i njen muž Dušan.

Za Dušana kažu da je veliki zavodnik. Da li ti se ikad udvarao?

- Nije, bar ja to nisam osetila.

Pratiš li "Zadrugu"? Kako komentarišeš porodicu Đogani?

- Vidim da tu niko nije srećan, ali slabo pratim "Zadrugu", pa bolje da ih ne komentarišem.

Neki su te ismevali kad si sa Sašom Matićem snimila duet "Mešaj, mala". Kaješ li se zbog te pesme?

- Naravno da se ne kajem, taj duet je moja lična karta. Posle mene svi su krenuli da snimaju duete sa njim.

Mnoge tvoje koleginice su pevale u Areni. Kada ćeš se usuditi da i ti napraviš koncert u toj hali?

- Treba mi još vremena. Fali mi jedan dobar album ili bar još tri velika hita. Samo Ceca, Dragana Mirković, Bekuta, Đurišićeva i Brena mogu sebi da dozvole da godinama ne snime ništa, a da napune neki veliki prostor. U poslednje dve-tri godine ne mogu da nađem hit. Nisam kao Merlin ili Joksimović da sama sebi radim pesme, zato tražim i biram pesme drugih autora.

Izvor: Informer.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još