NIKADA NE ODUSTAJTE OD SEBE: Snežana Dakić uputila snažnu poruku! (FOTO)

Pedesetjednogodišnja TV voditeljka Snežana Dakić, često je aktivna na društvenim mrežama i redovno daje savete i izražava svoja mišljenja.

Naime, popularna novinarka je na svom nalogu na socijalnoj platformi Instagram objavila niz svojih fotografija i uputila svima koji rado posećuju njen profil važnu poruku iz života.

Dakićeva je u opisu objave napisala:

- Nikada ne odustajte od sebe. Čak i posle duže depresije, možete da se podignete. Morate! Potrebno je da odlučite. Čak i posle teške bolesti, uzmite svoj život i podignite se. Slavite život. I ako vas ostavi ljubav vašeg života, to ne znači da niste vredni ljubavi. Popravite se i oporavite i samo napred! I ako ste se ugojili 20 ili 30 kg, ne morate zauvek tako da izgledate. Odlučite i krenite u promenu. Strpljivo. Tretirajte sebe sa ljubavlju. Imajte za sebe razumevanja, ali ne u ubeđivanju da nešto ne možete i nikad ne mislite da vam je kasno ili da ste stari. Jer život je uvek pred vama. Moja tetka ima 92 godine, zamislite da sada imate 52, to je još 40 godina života. Smislite šta želite da radite za sve to divno vreme koje je pred vama...

"Blagoslovena bila, ti divna ženo", "Zvezda vodilja", "Podržavam", bili su samo neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još