LJUBAVNA DRAMA U "ZADRUZI": Maja Marinković zbog Janjuša pretila bekstvom iz rijalitija! (VIDEO)

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš doživeli su ljubavnu dramu, nakon što je zadrugar otvorio dušu u Rajskom vrtu. Ljubavnica Maja nije mogla da oprosti Janjušu sve ono što je izgovorio, pa mu je napravila ljubomornu scenu.

- Au, brate, jadna nam majka - započeo je oženjeni zadrugar.

- 'Ajde, sad i ti... Kako se ne stavljaš u moju situaciju malo? - upitla je Maja.

- Naravno da se stavljam, i u tvoju, i u moju - rekao je Janjuš.

- I šta sada? - upitala je ona.

- Ne znam, je l' znaš ti nešto da mi kažeš? - uzvratio je Janjuš.

- Ti si kukavica! Šta sada? Ti si mene obrukao, obrukao si me, što si imao s*ks sa mnom, ti si potencirao, naravno da si ti kriv, sad si p*čka, koji ti deo nije jasan? Sad ćeš da se hvataš za glavu, kukaš kod Drveta, što si radio te stvari, je l' te sramota? Loš si čovek, mnogo! Evo, sad ti ja kažem! Da, da, sad si ti kriv, nemaš nijedan drugi odgovor, sad se okreni! Da, da, ti si kriv, obrukala sam se i ja, da! Ne znaš šta hoćeš, ponižavaš me, da, pričaš jednu priču! Život si mi uništio! - nastavila je da popuje Marinkovićeva, a na kraju je završila u suzama.

Maja je potom počela da preti Janjušu da će otići zbog njega iz rijalitija, isto kao što je i on njoj pretio da će zbog nje otići.

- E, ja sad idem kući, nisam te na vreme procenila - govorila je Maja, a onda je Janjuš odlučio da napusti prostoriju, ali ga je ona napala, dok je on pokušavao da je smiri.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još