GURALA SAM SEBE U AMBIS: Ana Nikolić iskreno progovorila o borbi sa kilogramima, depresijom i o najtežim trenucima u životu

Ana Nikolić odlučila je da progovori o svemu o čemu je ćutala pune tri godine. Pop zvezda je priznala da je činila sve samo da je više nema, te da se na putu ka samouništenju ugojila čak 52 kilograma!

Žena koja se sa vrha spustila do samog dna otkrila je sve o svojim životnim lomovima, borbi sa depresijom, kilogramima, ali najpre o velikoj unutrašnjoj borbi.

- Gurala sam sebe u ambis. Pokušavala sam nekoliko puta da uništim Anu Nikolić. Nervirala me je! Nisam više želela da budem Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Želela sam da me nema, da ne postojim. Šta sam sve uradila sebi... Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma. Svi potrčci i dostavljači hrane u gradu me znaju. Otvarala sam frižider usred noći, ustajala sam iz kreveta da bih jela. Ali Bog nije dozvolio da se uništim i uvek sam se vraćala jača nego ikad - rekla je Ana i dodaje da kod nje nikad nema zlatne sredine.

- Ja sam osoba krajnosti. Sivu boju ne vidim, ili je belo ili crno. Kada mi neko kaže: "Lepa ti je pesma", ja mu uzvratim: "Bolje mi reci najgora je ili mi reci mega hit je." Kažu: "Slatka si." Ne! Ili sam ružna ili sam najlepša! Jedem ili umirem od gladi. Imam 105 kg ili 53 kg! Pijem ili ne pijem ništa osim vode!

Pevačica priča da joj je bilo izuzetno teško kada su joj paparaci kampovali ispred kuće u najtežem životnom periodu.

- To mi je ozbiljno uticalo na psihu. Ali sam uvek bila svesna da sam javna ličnost i da tako mora da bude. Nikad nijednom paparacu nisam rekla nešto ružno, iako sam se jezivo osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Ali slikali su me i sa 55, šta sada da radim. Srećom, ta loša faza je prošla, a ja sam smršala pomoću tableta i vratila se na pravi kolosek.

To nije bio njen jedini ružan period. Prvi veliki životni udarac zadobila je kada je imala 20 godina. Ostala je bez oca Dušana, koji joj je bio oslonac, uzor i veliki prijatelj.

- To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio - priča pevačica dok joj se oči pune suzama.

I danas se seća da se njena majka Milijana nije odvajala od oca dok ona nije izlazila iz kreveta.

- Prespavala sam ta 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore. Umro je 11. maja, a ja sam tog meseca dala čak šest ispita i očistila godinu na Višoj dizajnerskoj. Otišla sam sa mamom i bratom Markom na more, trudila sam se da nastavim sa životom. Ali kako je vreme odmicalo, bilo je sve teže. Kada prođe neko vreme, shvatiš šta se zaista dogodilo. Prolazila sam kroz razne faze: nekada sam radila kao luda, nekada sam se zatvarala u sobu i danima plakala. I danas imam te momente kada me moje tuge polome - kaže Ana.

Baš u tim trenucima kada je obume depresija, otac joj najviše fali.

- Kada se osetim bespomoćno i kada ne znam kojim putem da krenem, dala bih sve što imam da je živ. Pomislim: Samo da je tu da ga pitam, da mi da savet - priznaje Nikolićeva.

Stefana Đurića Rastu, s kojim je dobila ćerku, upoznala je 2016. Iz želje da promeni saradnike, došla je do Stefana, kom čak nije ni ime znala, pa je bratu Marku rekla: "Nađi mi tog Ristu da radimo pesme." Dogovorili su sastanak u njegovom studiju na Vračaru. On se njoj nije dopao, ali je Rasta bio zagrejan. Uostalom, on je dve godine pre nego što ju je upoznao u pesmi "Boing" otpevao da bi voleo da bude sa Anom Nikolić.

U vaspitanju trogodišnje Tare nisu slični. Ana ne krije da  je ćerki trenutno jedini pravi autoritet jer tata Rasta ume da bude popustljiv prema mezimici.

- Kada Tara njemu kaže: "Tata, ja tebe mnogo volim", tu je kraj života. Nema ništa od Stefanovog autoriteta. A ja se odmah ubacim: "Raste mala osvetnica, ona će ti vratiti sve što nisam ja!" Ili kada Stefanu napišem: "Danas je Tara dobila batine po dupetu", on mi odgovori: "Stvarno ne mogu da je tučem. Zaslužila je više puta, ali ne mogu". Pristajem da sada budem loš policajac, ali kada Tara bude krenula da vileni u pubertetu, samo ću da je pošaljem kod njega, pa će malo on da bude loš, a ja dobar policajac - otkrila je Ana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još