Ivan Herceg - najseksi Hrvat!

Tridesetogodišnji filmski, TV i pozorišni glumac u profesionalnom smislu uradio je i više nego što treba, i pored svega, okitio se titulom najseksi Hrvata u 2010. na hrvatskom Tportalu. Naime, posetioci Tportala glasali su za najseksi Hrvata i izabrali ovog naočitog momka - Ivana Hercega!

Nema predrasuda prema razgolićivanju i poljupcima pred kamerama, ali još uvek čeka srodnu dušu koja će ga osvojiti smislom za humor, otvorenošću, inteligencijom i "faktorom iks".

Na pitanje Tportala na čemu trenutno radi, Herceg je rekao da je okupiran snimanjem dramske serije Nove TV 'Najbolje godine', gde ga gledaoci mogu videti u ulozi novog lika – Dine. Svaki slobodan trenutak koristi za odmor, druženje s porodicom i prijateljima.
Takođe je dodao da nema devojku.

A kakva žena ga može osvojiti?

"Mora se dogoditi neka hemija. Može me osvojiti smislom za humor, otvorenošću, inteligencijom, no nekako mislim da je prvenstveno bitan onaj neki faktor iks, nešto što će me privući, a to može biti zapravo bilo što… Bitna je hemija koja se dogodi između dve osobe", kaže Herceg, a mi dodajemo - devojke navalite!

Pogledajte još