NATAŠA BEKVALAC ISKRENO O NASTUPIMA U NOĆNIM KLUBOVIMA: Ako je naš rad ono što ugrožava, mislim da ne bismo trebali da radimo!

Nataša Bekvalac iznela je svoj stav o mogućnosti ograničenja radnog vremena noćnih klubova zbog ponovnog širenja korona virusa u Srbiji.

S obzirom na mogućnost ukidanja rada klubova zbog ponovnog širenja zaraze opakog virusa, a da je i Nataša estradna ličnost koja zarađuje nastupima, pevačica je prokomentarisala ovu situaciju.

Dok mnogi kažu i apeluju kako klubovi i ugostiteljski objekti ne bi trebalo da se zatvaraju, Nataša nema ništa protiv, ukoliko je to potrebno za zaštitu stanovništva.

- Ja mislim da možemo da ne radimo. Ako je to ono što ugrožava, mislim da ne treba da radimo. A ako možemo da budemo odgovorni i da radimo, onda je to ok - izjavila je Nataša.

- Ja sam se od početka pandemije ponašala jako odgovorno, kao što se ponašam i sada. Briga ne donosi puno toga, ali predostrožnost zna da zaštiti - rekla je Nataša, koja se početkom juna, posle nekoliko meseci, vratila pred beogradsku publiku.

Nataša je 28. juna pevala u šoping centru BIG Rakovica, gde je zajedno sa fanovima i posetiocima uživala u velikoj proslavi, a pojavila u elegantnoj haljini na bretele sa velikim izrezom i mnogi su se složili da izgleda nikad bolje.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.