CELA PORODICA JE VOLI: Đani i Slađa Trajković hoće Kiju za snajku!

Radiša Trajković Đani bi voleo da mu Kristina Kija Kockar bude snajka, a možda su baš zato ukrstili glasove u pesmi "Lako ti je biti veran, kad te niko ne gleda".

- Kija ima energiju koja zrači, pozitivna je, zvrk, hiperaktivna baš kao i ja. Što se mene tiče, ona i moj sin Marko imaju zeleno svetlo. Nek se druže, neka rade šta hoće. Ne bih imao ništa protiv da mi bude snajka. Ja sam imao svoj rijaliti po kafanama, a Slađa i ćerka su pratile sve što se dešava na televiziji i Kiju su baš gotivile. Cela naša porodica ima lepo mišljenje o njoj - kaže pevač, a Kija dodaje:

- Đanijevog sina sam upoznala na snimanju spota, ali nismo stigli puno da pričamo zbog pozitivnog haosa, ali mogu da kažem da je jako fin i kulturan. Kod mene mlađi muškarci imaju prođu. Naravno, ima tu hiljadu faktora koji su bitni, ali godine ne mogu da predstavljaju problem. Bilo bi mi drago da imam svekrvu kao što je Slađa i svekra kao što je Đani.

Inače, uprkos očekivanju, Đaniju protekle nedelje nije ukinut kućni pritvor, pa je morao da se dovija kako bi sa Kijom snimio pesmu. Ona je sve organizovala, a pevač je u toku dana, kada ima slobodu kretanja, dolazio da snimi svoje deonice, a isto je bilo i za spot. I promocija je organizovana u intervalu od jedan do tri popodne, kada Đani ima dopuštenje izlaska.

Izvor: Svet.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još