MARKO MILJKOVIĆ OTKRIO ŠTA GA UŽASAVA KOD PORODICE ĐOGANI: Gagi i Anabela upliću Lunu u svoje probleme, a meni su vezane ruke

Marko Miljković odgovorio je na pitanje da li je imao potrebu da zaštiti Lunu od njenih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas.

On je rekao da dobije nagon da odbrani devojku kada počne vređanje za stolom u rijalitiju.

- Imao sam potrebu, ali mi je brzo palo na pamet da nema potrebe da se mešam. Dobijem nagon kada krene vređanje, da iznose stvari koje nema potrebe da iznose. Kada se dešavaju ratovi i Luna se upliće, rekao sam Gagiju i Anabeli da ne upliću Lunu. Svako njihovo izlaganje za stolom otkako je Anabela ušla bilo je - Luna. Posle su počeli jedan na jedan. Kada Luna stane na stranu Gagija, ima problem sa Anabelom, kada stane na Anabelinu, ima sa Gagijem. Vezane su mi ruke. Gagiju sam svašta rekao, ali na miran način - rekao je Marko u emisiji "Magazin IN" i priznao šta Luni fali:

- Luni treba da se poveća samopouzdanje. Tu je milijardu stvari, viša matematika. Ja radim na tome, ali su okolnosti takve kakve jesu. Luna ima bespotreban bezobrazluk i razmaženost. Prihvatio sam je razmaženu, ali nekad to bude preko granice.

Izvor: Kurir.rs
Foto: marko.miljkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.