OVO ŠTO JA IMAM NIJE NAIVNO: Luna Đogani mora na operaciju

Luna Đogani progovorila je iskreno o tome koga favorizuje u Zadruzi, kao i o svom ginekološkom problemu o kome se mnogo pisalo tokom prethodnih meseci.

Na luksuznom imanju u Šimanovcima trenutno se nalaze Lunina majka Anabela Atijas, otac Gagi Đogani i emotivni partner Marko Miljković, a Đoganijeva je otkrila čijoj se pobedi najviše nada.

- Ne navijam ni za koga. Ne želim da budem ni na čijoj strani. Najbolje je da ćutim i da klimam glavom, jer uvek će se naći neko ko će da me osudi. Sve troje ih volim najviše na svetu, svakog od njih na poseban način. Ko god da osvoji to prvo mesto ja mu želim puno sreće i svako je zaslužio - rekla je Luna i dodala:

- Samo nek izađu, više. Samo želim da se što pre završi ova katastrofa - iskrena je Luna.

Mesecima se pisalo po medijima o zdravstvenom stanju Lune Đogani, a pevačica je otkrila da ginekološki problem koji ima nije jednostavan, te da će morati na operaciju.

- Imaću intervenciju. Biće bolje, ali zdravstveno nisam najbolje. Ovo što ja imam nije naivno. Rešiće se i verujem da će biti sve okej - otkrila je Luna.

Izvor: Alo.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Vesna says

    Luna samo laže, nista joj nije i priča onako kako njoj odgovara. Ona je prefarbana svim bojama, a i mediji je dižu bespotrebno.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.