NIKADA IH NE POSTAVLJAJTE: Četiri pitanja od kojih se muškarcima diže kosa na glavi

Ova pitanja nikada ne bi trebalo da postavite dečku ako želite da vaša veza potraje.

Komunikacija je ključ zdrave veze, ali to ne znači da treba sa partnerom da baš o svemu pričate. Čak i ako vam to ne pokažu, postoje neke teme koje muškarce nimalo ne interesuju.

A postoje i pitanja od kojih im se "diže kosa na glavi". Nažalost, većina žena ne propušta da ih postavi.

Evo šta nikada, ali baš nikada ne bi trebalo da pitate svoju jaču polovinu.

1. Da li misliš da sam debela?

Trik pitanje koje muškarce užasava, jer nijedan odgovor najverovatnije neće zadovoljiti. Ako vam kaže da niste, postoji mogućnost da mu nećete poverovati i naljutićete se. Ako se odvaži da bude iskren, pa kaže da jeste, opet ćete se naljutiti što vas više ne smatra privlačnom. Osim toga, muškarce privlače žene koje imaju samopouzdanja, a ovo pitanje čini da izgledate nesigurno.

2. Kakva je bila tvoja bivša devojka?

Pre nego što postavite ovo pitanje razmislite koji su vaši motivi. Da li pokušavate da utvrdite koji tip žena ga privlači ili ste samo znatiželjni? Da nije u pitanju ljubomora, smeta vam što je pre vas voleo nekog? Kad utvrdite razlog, razmislite i o tome da li je to zaista važno. Ako nije sa njom, već sa vama, zašto je bitno kakva je bila? Njihova veza nije uspela s razlogom, to je sve što treba da znate.

3. Hoćeš li me zvati kad stigneš tamo/pre spavanja... i sl?

Ovakva pitanja im deluju kao da ste nepoverljivi, kao da sumnjate da zaista idu tamo negde ili da su se stvarno vratili kući iz prvoda u neko određeno vreme. Muškarci nemaju ništa protiv "prijavljivanja", ali samo ako osećaju da im to nije obaveza. Ako se u početku ne pobuni, sigurno će kasnije. Pustite ga da sam odluči kada će vam se javiti. Osetiće se mnogo bolje kada zna da to radi iz ljubavi ili zato što mu nedostajete, nego zato što je "pod moranje".

4. Kako vidiš našu vezu za deset godina?

Kad je ljubav u pitanju, treba da znate da muškarci nikada ne prave dugoročne planove. Kod njih su "stvari" više crno-bele, nego kod većine žena. Ono što njih interesuje jeste da li im je lepo, da li uživaju i to je otprilike to! Oni neće "lupati glavu" o tome šta će biti sutra sa vašom vezom. To ne znači da ne žele da vaša ljubav potraje, već je najverovatnije se radi o tome da su zadovoljni kako se vaša veza odvija i samo žele da se nastavi. Ako mu često postavljate ovo pitanje, vrlo brzo će se osetiti "sateranim u ćošak", zbog čega postoji mogućnost da će poželeti da "pobegne".

Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još