GLEDALA SAM POKOJNOG OCA NA RESPIRATORU, SRAM VAS BILO: Ana Nikolić oglasila se jakom porukom (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić javno se oglasila i odbrusila svima koji su je osudili zbog molbe da se više poštuju mere zaštite od korona virusa koji je u Srbiji odneo nekoliko stotina života.

Ona je otkrila da njene dve tetke rade u bolnici u Jagodini i da je zbog njih mnogo svesnija situacije, a zatim šokirala mnoge kada je rekla da je gledala svog pokojnog oca na respiratoru.

- Postala sam bot, svoje tetke dve rođene koje na 40 stepeni rade u Jagodinskoj bolnici, dežuraju i nose zaštitna odela na 40 stepeni, rizikuju svoje živote i živote svojih porodica. Sram vas bilo, bre! Ali, ja imam gde i kad se budem razbolela, kod svoje tetke, a gde će ostatak nedužnog sveta? Sram vas bilo, bre. Čuj, botovi! Ne znam ni šta znači ta reč, ali znam da izbrojim koliko mi je prijatelja i poznanika obolelo i umrlo od korone. Lično ja sam otkazala svoj koncert 1. jula u Beogradu, 3. jula u Novom Sadu kao i koncert u Banja Luci. Sram vas bilo! Ali niste vi gledali nekog svog na "respiratoru". Ja jesam svog pokojnog oca 1998. dok je bio u komi posle infarkta... - bila je besna Nikolićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još