LEPOTA ĆE SPASITI SVET: Snežana Dakić uputila snažnu poruku! (FOTO)

Pedesetjednogodišnja voditeljka Snežana Dakić aktivna je na društvenim mrežama, te neretko sa svojim pratiocima podeli po neku mudru reč i daje savete.

Naime, Snežana je preko svog Instagram naloga objavila selfi i u opisu fotografije napisala nekoliko rečenica gde je istakla da je za vreme pandemije koronavirusa "iznedrila nekoliko dobrih ideja".

Poznata novinarka je napisala:

- Puno puta u zivotu susretaćemo se sa pitanjima: ko sam ja stvarno i šta zelim? Naročito kad su mnogi ciljevi već ostvareni, kad je najteže iza nas. Ponekad će na odgovor morati da se sačeka: bilo da bi se dobro razmislilo, bilo da bi se stekli uslovi. Čak i kad je sve potaman, ume da izmiče smisao. Naročito, ako to što radimo nije u skladu sa našim vrednostima, kada u to ne verujemo ili ne vidimo misiju. Mislim da sam u toku ovog kovida iznedrila nekoliko dobrih ideja. Verujem da će one uključiti nekoliko sjajnih ljudi, koji su časni i lojalni, solidarni i pravedni, duhoviti i stručni, kreativni i obrazovani. Želim takve kolege i želim takvo društvo. I verujem da će doci naše vreme... već od septembra. Jer leti sve stoji, naročito u doba epidemije. U međuvremenu - lepota će spasiti svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još