ANABELA ATIJAS ISKRENO: Krećem na terapije nakon svih poniženja u "Zadruzi", organizam mi je nesrećan!

Anabela Atijas nikada nije krila da je u teškim životnim momentima tražila usluge stručnih lica, a, kako sada ističe, nakon iskustva stečenog u rijalitiju "Zadruga 3", biće joj potrebno "dosta terapija" da ponovo bude dobro.

- Da mogu da vratim vreme, razvela bih se na vreme od Gagija Đoganija i prijavila nasilje. Nisam imala hrabrosti, to mi je falilo. A kad god bih pomislila na tako nešto, u glavi mi je bio osećaj krivice, razmišljala bih kako to nije dobro za decu, kao i da smo javne ličnosti - počela je priču pevačica.

- Glumila sam srećnu ženu, a kod kuće sam lila krvave suze. Organizam mi je bio nesrećan do bola, mislim da i dalje nosim tu bol u sebi. Mislim da će mi trebati još dosta terapija, posebno nakon ovih poniženja u "Zadruzi" i podrške u tom poniženju od ljudi na koje je najviše trebalo da računam u životu.

- Nisam do sada o svemu tome pričala zbog dece, ali sam na kraju uvidela da sam im bila loš model. Luni sam dala primer da je normalno trpeti nasilje, moliti za ljubav kakva god ona bila, samo da te neko voli i da negde pripadaš - dodala je Anabela.

- Iskreno, mnogo patim zbog toga. Nadam se da će bar ćerka Nina biti drugačija. Počela sam u njoj da ubijam drskost, za koju sam mislila da je tinejdžersko ludilo, a onda sam shvatila da je ona drugačija, bolja po sebe, baš zato što je bila mala i ne seća se tih stvari. Nju sam poštedela jer sam se razvela na vreme.

Izvor: Svet/Kurir.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Zoran Aleksic says

    Alo bre prestati vise sa histericnom PATETIKOM. Zadruga je gotova nisi PRVO MESTO

  2. Ljubica says

    Kreni Anabela već jednom

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.