LUNA JE POVUKLA GAGIJEV GEN, NE MOGU DA JE SHVATIM OZBILJNO: Marko Đedović osuo paljbu po Đoganijevima (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u jučerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostio je bivše zadrugare i to Ivanu Šopić i Marka Đedovića.

- Imam molbu za Đedovića, jeste da si rečit, ali imam molbu da se ne naglašavaš sa mnom. Ja sam žena koja je bila u braku, gde je bilo nasilja i htela bih nešto da kažem sa tim u vezi. Mi žene često ostajemo u tim brakovima, iz vrlo sebičnih ili humanih razloga, jer naivne, uvek se nadamo da će on prestati. Da će naša deca imati oca, i mi pokušavamo i onda ne bude i tek onda se raziđemo... To nasilje bi moglo da prestane od prvog udarca, da se mi naivne ne nadamo da će to proći. To je i Anabela uradila... Anabela je posle svega ostavila devojčicu od 12 godina - ispričala je gledateljka.

- Ja znam za 17 i znam objašnjenje svega toga, Anabela je izvela matematiku, ako je Luna imala 12 godina, onda bi Blankica sada morala da ima 12 godina. Anabela je i ovde pričala, ja znam da je tačno 17 godina kada je sve to bilo - dodao je Đedović.
A ja sam u štampi pročitala i u Zadruzi čula od Lune da je prvi put živela sa momkom sa 12 godina, ali neka bude da je sa 17 godina, da je ostaviš samu u stanu i otići zbog muškarca ko zna gde... Čim su se oni locirali na jedno mesto, Anabela je dala sve od sebe da Lunu gurne u javni svet, zašto? Zato što je opet Anabela jako želela da preko Lune povrati svoju karijeru, prvu preko Slobe, preko dueta koji je spreman bio za njih dvoje, on je bio omiljen Anabeli i planirala je sa njim da obnovi karijeru, e onda se obradovala što će ćerka to uraditi i na prvom nastupu je Anabela nastupila na nastupu... Ja imam muža alkoholičara davno, kratko za Gagija, to sve što je radio, to je strašno, ali njemu kapa dole, jer je on ipak iz svega iščupao i njegove ćerke imaju koga da zagrle
- nastavila je gledateljka.

- Marko, vas dvoje ste bili bliski, prijatelj, i savetodavac, i neko ko je trebao da je nasmeje, na koji način se nastavio vaš odnos posle Zadruge? - upitao je Darko.

- I sa Andrejom sam se čuo, zahvalio mi se što sam bio u određenim trenucima uz Anabelu, Andrej je neko za koga Luna kaže da ga ceni i poštuje, sad ti ljudi svi sa jedne strane, a sa druge strane imamo druge ljude, njenog oca, ja njega ne mogu da uzmem za ozbiljno, Luna je povukla njegov gen. Kada se budu oslobodili šerpe i kirbija, biće tu boljitka u odnosima - odgovorio je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još