TANJA SAVIĆ NAKON DRAME SA SUPRUGOM DUŠANOM: Tražiću razvod braka i na sve načine pokušati da vratim sinove u Srbiju!

Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju, a sada je najavila da će zatražiti razvod braka.

Pevačica sinove Maksima i Đorđa nije videla od aprila ove godine, a kako je navela Dušan joj poslednjih dana brani i da ih čuje telefonom. Zbog toga je pevačica spremna da podnese zahtev za razvod braka.

- Logično je da ću tražiti razvod braka. Razumite me da neću više ništa da imam sa takvim čovekom. Sada na sve načine pokušavam da vratim svoju decu u Srbiju, jer nemam drugi način da dođem do njih - rekla je Tanja.

- Sa sinovima sam u početku komunicirala preko Vibera, ali već pet dana mi muž ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da verujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan, da misli da su deca samo njegova. Ne sme tako da se ponaša, ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gde ženu najviše boli, a u mom slučaju, to su deca - dodala je pevačica.

Izvor: Informer/Blic.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Iki says

    Zeno to si trebala odmah da uradis,sta si cekala,odveo ti decu bez pitanja i samo se po novinama povlacis,on je kidnapovao decu.Presavij tabak i kreni unistio ti je karijeru,decu ukrao ako je istina,imas sa njim problem koji imas nikad, nikad se on nece promeniti, biti ce samo gori i gori.Kasnis sa borbom za decu i mani clanke i novinare

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.