Nataša jedva čeka da se razvede!

Oglasila se i Nata! Zapravo, poverila se bliskoj prijateljici da jedva čeka dan kada će da se razvede i da ne postoji nikakva šansa da se pomiri sa Danilom.

Nakon višednevnih pokušaja medija da dođu do bilo kakvog komentara Nataše Bekvalac u vezi sa njenim razvodom, izgleda da je "Alo" uspeo da sazna o čemu je Nata pričala kada se poverila jednoj od svojih bliskih prijateljica.

Naime, novosadskoj barbici se cela ova situacija smučila i ona jedva čeka dan kada će se i zvanično razvesti, a za svog doskorašnjeg supruga ne želi ni da čuje, a kamoli da ga vidi!

"Jedva čekam da se razvedem, ne želim više da čujem za njega! - prvo je što mi je Nataša rekla u razgovoru! Ona ne može da sačeka trenutak kada će se ova agonija završiti i kada se neće više nagađati ko je šta uradio i ko je koga s kim prevario! Baš zato je i odmah nakon što je predala papire za razvod spakovala Hanu i otišla na Zlatibor da bi izbegla to da neko dođe do neke njene izjave", rekla je za „Alo!“ pevačicina bliska prijateljica i dodala da njihove nesuglasicu traju već godinama.

Kako dalje navodi Natina prijateljica, Nataša je odavno želela da se razvede i da razlog tome nije Dačina prevara, već činjenica da se Danilo nakon nesreće veoma promenio i da nije isti onaj čovek za koga se udala. Kao ilustraciju navodi i to da su u zajedničkoj kući imali maltene dva odvojena stana, što Nataša nije ni krila, ali nije ni smtrala da je to baš najnormalnije za jedan srećan par.

O priči koja "kruži gradom" da je zapravo sama Nataša namestila Dači zamku u vidu Milice Dražin, ova Natašina prijateljica kaže da joj o tome Nataša nije ništa govorila, već da je jedino sigurno da Dača neće dobiti drugu šansu i da će jedini kontakt koji će njih dvoje ubuduće imati biti isključivo u vezi sa njihovom ćerkom Hanom, zaključio je izvor "Alo".

Opet, što se Dače tiče, tj, kako to obično biva - iz izvora bliskih njemu- on je uveren da mu je sve ovo namešteno! On se, tvrde upućeni, poverio svom prijatelju i bivšem saigraču iz reprezentacije Aleksandru Šapiću, da mu je niko drugi do sama Nataša, zakuvala čitavu spletku sa prevarom, budući da je famozna Milica Dražin prijateljica Natašine sestre Jelene Mrkić

Pogledajte još