SAMA SAM KRIVA: Andreana Čekić progovorila o prekidu prijateljstva sa Anom Sević

Pevačica Andreana Čekić i njena kuma Ana Sević prekinule su dugogodišnje prijateljstvo, o čemu je Čekićeva konačno detaljno progovorila.

Andreana je rekla da protiv Sevićeve i danas nema ništa ružno da kaže, jer misli da je sve ono što je pogrešno uradila za nju, učinila misleći da je najbolje ustavri.

- Ja sam dala obe ruke u vatru da se moja prijateljstva nikada neće završiti, ali se završavaju onog trenutka kada prestaneš biti na istoj talasnoj dužini, vibraciji i istog mišljenja. Protiv Ane stvarno nemam ništa protiv, ja nju volim i znam da je neke stvari uradila jer je mislila da je to najbolje za mene - priznala je ona.

Čekićeva kaže da je Ani uvek bila dobar prijatelj, ali da je njena nekadašnja kuma sebi dala mnogo za pravo i komentarisala neke stvari iz Andreaninog ljubavnog života.

- Sama sam kriva, jer sam ljudima, pa i njoj dala mnogo prostora i prava da kažu svoje mišljenje i pustim da se mešaju, dok ja nisam imala pravo, niti sam ja takav tip. Nikad je nisam pitala ni kada je sa Darkom bilo pred razvod. I ja sam iz novina saznala - rekla je Andreana.

Pevačica je ispričala i da joj žao jer je Ana zbog jedne njen odluke, odlučila da stavi tačku na njihovo dugogodišnje prijateljstvo, ali da je upravo ta odluka i njen ljubavni status pomogao da napravi jednu veliku "čistku" u životu.

- Jedino mi žao bilo to što je ona odlučila da okonča naše prijateljstvo zajedno sa još njih nekoliko, jer sam ja donela neke odluke na privatnom polju, što nema veze sa njima. Neka kaže da li sam se ja mešala u njen i Darkov odnos ili u njen i Danijelov odnos. Moj ljubavni život je napravio jednu čistku i neverovatno koliko je smeća bilo - objasnila je Andreana za "Idj TV".

Izvor: Telegraf.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.