PREPLAKALA ROĐENDAN: Rada Manojlović očajna zbog Harisa Berkovića

Rada Manojlović napunila je 25. avgusta 35 godina, a rođendan prvi put nije slavila i to zbog Harisa Berkovića. Kako piše STAR u novom broju, pevačica je bila ljuta i povređena, jer njen dečko nije došao iz Bosne u Četereže gde je planirala da napravi žurku za svoje najbliže!

- Rada je bila šokirana kada je shvatila da Haris ipak ne planira da dođe na njen rođendan. Ona je dan ranije otišla kod svojih i plan je bio da on dođe sutradan i da uveče naprave žurku za dvadesetak ljudi. Međutim, oko jedan posle podne Haris je javio Radi da ne može da dođe jer ima još obaveza u Bosni, te da su mu zakazali jedan nastup i da nije pametno da dolazi u Srbiju. Ona je poludela, svašta mu je rekla, počela je i da plače. Jedva su je sestra Maja i otac Rade smirili. Baš se razočarala pa mu je rekla da su završili i da je više ne zanima. Uopšte nije imao konkretan razlog da se ne pojavi, jednostavno ga je mrzelo da putuje! Smišljao je razloge on, ali zna Rada njega, zato i jeste ljuta i razočarana! - priča izvor blizak pevačici!

- On je posle toga stalno zvao i pisao joj kako bi ublažio situaciju, ali je ona ugasila telefon, pa niko ko je hteo da joj čestita rođendan nije mogao da je dobije. Njeni su bili uz nju, pokušali da joj ulepšaju dan koliko je to moguće, ali su shvatili da je Haris baš uprskao stvar. Znam da joj je on spremio poklon neki, ali teško da se tako iskupio. Neće mu Rada lako zaboraviti ovo - otkriva izvor i dodaje:

- Rada je sutradan došla u Beograd kada se smirila, pozvala je Harisa i rekla mu da više neće da trpi njegove ispade i da će ga zauvek ostaviti ako se ne uozbilji. Shvatio je da je Radmila odlučna pa se sada trudi i sve je sluša, ali videćemo do kada će to da potraje!

Izvor: Svet-scandal.rs/Star
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još