PEVAČICA NE SLUTI ŠTA JE ČEKA: Marko Gobeljić odlučio da zaprosi Katarinu Grujić?!

Katarina Grujić nedavno je zvanično obelodanila ljubavnu vezu sa Markom Gobeljićem, fudbalerom Crvene zvezde. Izvor blizak mladom sportisti kaže da on namerava da podigne njihovu vezu na viši nivo.

Iako su zajedno tek pola godine, Gobeljić želi da svojoj lepšoj polovini pokaže da ima ozbiljne namere, zbog čega već neko vreme traži savršen prsten za Grujićevu, navodi izvor.

- Ljubav između Kaće i Gobelje desila se na prvi pogled i od trenutka kada su počeli vezu ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Uživaju u vremenu koje provode sami, a prijatelji ih odavno ne prepoznaju. Gobelja se, od dečka koji je dnevno menjao po nekoliko devojaka, promenio za 180 stepeni, te je siguran da je Kaća ona koju je sve vreme čekao. To je razlog zbog čega po svaku cenu želi da je zadrži, a ovih dana traži savršeni prsten kojim će je zaprositi - kaže izvor koji otkriva da fudbalerovi bližnji nisu preterano oduševljeni tom idejom.

- Iako je Markova porodica izuzetno zavolela Kaću, nisu za to da se vere, a potom i venčaju. Smatraju da je za takav potez prerano i da bi mogao da sačeka bar još pola godine. Osim toga, njegova porodica smatra da će veridba uplašiti Katarinu, pa na sve načine pokušavaju da ga odgovore. I dok porodica nije za ozvaničenje veze, prijatelji su podeljeni i donekle ga podržavaju u odluci. Znaju koliko se njih dvoje iskreno vole - tvrdi izvor koji ističe da lepa pevačica ni ne sumnja šta je čeka.

- Gobelja radi sve da Kaći pokaže ljubav, ona još uvek nije sasvim sigurna da ga je potpuno promenila. Zna da je u nju zaljubljen do ušiju, ali ni na kraj pameti joj nije da će je zaprositi. Sigurno je da će za nju napraviti spektakl i da će je oduševiti veridbom, ali ostaje da vidimo da li će ona pristati da ozvaniči odnos i smiri jednog od najvragolastijih muškaraca sa naše sportske scene - zaključuje izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još